Hoe verwijder ik tijdelijke internetbestanden in Windows?

Internet Explorer en andere webbrowsers "Temporary Internet Files" om gebruikersgegevens op te slaan, zoals HTML en beelden van bezochte webpagina's, cookies , en de gebruiker browsegeschiedenis. Deze bestanden kunnen versnellen surfen op het web door het lokaal opslaan van gegevens op uw harde schijf. Wanneer u een webpagina die u al geweest bezoeken, kan de browser direct van uw harde schijf toegang te krijgen tot een deel van de informatie in plaats van het hebben om opnieuw over het internet te sturen voor het.

Echter, Temporary Internet Files ook nemen veel ruimte op uw harde schijf. Als u het proberen bent om ruimte op de harde schijf te besparen, kunt u het wissen cache van bestanden van uw webbrowser is opgeslagen op uw computer. U kunt Temporary Internet Files in Windows verwijderen door Extra → Internet-opties in Internet Explorer.

Het volgende venster verschijnt:

Klik op Bestanden verwijderen ... om alle tijdelijke internetbestanden te verwijderen. Om nog meer ruimte te besparen, het vakje "Ook alle offline items verwijderen" optie in het volgende venster dat verschijnt.

U kunt ook het aantal Temporary Internet Files dat Windows winkels te beperken door te klikken op de Instellingen -knop. Het volgende venster verschijnt:

Verplaats de schuifregelaar naar links om de hoeveelheid ruimte Windows te verminderen zal gebruiken voor het opslaan van Temporary Internet Files. U kunt ook de schuifbalk naar rechts om de hoeveelheid schijfruimte gebruikt voor het opslaan Temporary Internet Files te verhogen.

Hoe meer ruimte u ook kiest, hoe meer bestanden worden gecached door Internet Explorer. Dit betekent dat pagina's die u vaak bezoekt kan sneller laden omdat de beelden en andere bestanden waarnaar wordt verwezen al op uw harde schijf worden opgeslagen. Het betekent ook meer van uw harde schijf zal worden gebruikt om tijdelijke bestanden op te slaan. Het maakt niet uit welke grootte limiet die u kiest, is het een goed idee om alle Temporary Internet Files elke maand of zo te verwijderen. Dit voorkomt dat beschadigde bestanden van het veroorzaken van problemen met uw browser.