Welke belastingbestandsindelingen worden door verschillende belastingprogramma’s gebruikt?

Het doen van uw belastingen kunnen ingewikkeld zijn, zonder te ontcijferen wat fiscale dossiers behoren tot welke fiscale programma's. Hier is uw gids voor de belasting bestandsformaten voor de 2017 belasting seizoen, met inbegrip van programma's die kunnen importeren, exporteren, en de bestanden openen.

Intuit TurboTax

.TAX2017 - TurboTax 2017 Tax Return

De .TAX2017 bestand is een Amerikaanse aangifte door de 2016-versie van Intuit TurboTax. Het wordt voornamelijk gebruikt door de desktop-versie, maar kan ook worden uitgevoerd uit de online versie. Het bestand bevat de persoonlijke gegevens van een gebruiker, federaal IRS belasting vormen, en één of meer staat formulieren voor het fiscale jaar 2016. Het is gemaakt om de voortgang van een gebruiker op te slaan als hij berekent zijn belastingen en kan worden gebruikt als back-up voor het geval dat het oorspronkelijke bestand beschadigd raakt of verloren gaan. Het bestand zal de meeste kans hebben een naam die door de gebruiker en kan worden versleuteld met een wachtwoord. Ook als u TurboTax hebben in het verleden gebruikt u waarschijnlijk zal hebben gezien andere gelijkaardige fiscale bestanden, zoals .TAX2015 (gemaakt door de 2015-versie van TurboTax) of .TAX2014 (Gemaakt door de 2014-versie van TurboTax).

.TAX17 - TurboTax 2017 aangifte

De .TAX17 bestand is een ander toestel gebruikt door TurboTax om het rendement te besparen maar het is veel minder vaak voor dan de TAX2016 bestand, dat wordt gemaakt door TurboTax standaard. Het bevat de federale staat en belastingformulieren en persoonlijke gegevens ingevoerd door de gebruiker. Op de zeldzame kans dat je over de TAX16 vallen bestand dat u kunt openen met de 2016 desktopversie van TurboTax.

.TT2017STATE - TurboTax 2017 State Tax Form

De .TT2017STATE indienen van een staat belasting formulier gemaakt door in 2016 de desktopversie van TurboTax. Het bevat een of meer Amerikaanse staat belastingformulieren verwezen door TurboTax wanneer een gebruiker een aangifte is voltooid en is gekoppeld aan een TAX2016 bestand. Het bestand wordt automatisch gedownload naar de computer van de gebruiker door TurboTax bij het invullen van een staat belastingaangifte.

H & R Block Tax Software

.T17 File - H & R Block 2017 Tax Return

De .T17 bestand is een aangifte die door de 2017 desktopversie van H & R Block Tax Software. Het is de primaire bestandstype gebruikt door H & R Block om aangifte te slaan net als de TAX2017 bestand wordt gebruikt door TurboTax. Het bestand bevat de Amerikaanse federale belasting vormen, eventueel noodzakelijke staat belasting vormen voor 2016 en persoonlijke fiscale informatie ingevoerd door de gebruiker.

TaxAct

.TA7 - TaxAct 2017 aangifte

De .TA7 bestand is een aangifte die zijn gemaakt met de 2017 versie van TaxAct. Het bevat fiscale gegevens voor het fiscale jaar 2017, dat zowel de federale IRS belasting vormen en staat vormen voor een bepaalde toestand omvat, samen met de persoonlijke gegevens van de gebruiker. Het is de belangrijkste bestandstype gebruikt door TaxAct net als de TAX2017 bestand dat wordt gebruikt door TurboTax en T17 bestand dat wordt gebruikt door H & R Block Tax Software. Als u vorige versies van TaxAct gewerkt hebt, kunt zijn gekomen over de .TA6 bestand (gemaakt door de 2016-versie van TaxAct) of fiscale dossiers uit eerdere jaren.

.BA7

De .BA7 bestand is een back-upbestand van een aangifte die zijn gemaakt met de 2017 versie van TaxAct. Het bevat een back-up van een TA7 bestand, dat de federale IRS en de staat belasting formulier data, samen met basisinformatie van de gebruiker omvat. De BA7 bestand wordt gebruikt voor archiveringsdoeleinden en in het geval de TA7 bestand is verloren of beschadigd raakt.


Overige Fiscale Files

.TT17 - TurboTax Canada 2017 Tax Return

De .TT17 bestand is een aangifte die door de 2017-versie van TurboTax Canada. Het bevat fiscale informatie specifiek voor Canadese federale en provincie eisen en inkomen en de persoonlijke gegevens die door de gebruiker zijn ingevoerd.

.H17 - H & R Block Canada 2017 Tax Return

De .H17 bestand is een aangifte die door de 2017-versie van H & R Block Canada. Het bevat Canadese federale inkomstenbelasting vormen en andere fiscale gegevens, zoals persoonlijke informatie en inkomsten.

.TXF - Belasting Exchange Format

De .TXF bestand is een oudere tekst gebaseerde formaat dat wordt gebruikt voor het opslaan van fiscale gegevens, zoals inkomsten en uitgaven. Het kan worden geëxporteerd uit financiële software programma's zoals Intuit Quicken of Microsoft Money en door fiscale voorbereiding programma's zoals Intuit TurboTax en H & R Block Tax Software geïmporteerd.

.PDF - Portable Document Format File

PDF's worden uitgevoerd door een verscheidenheid aan fiscale voorbereiding programma's om belastingaangiften voor het archiveren, delen, of het drukken op te slaan. TurboTax, H & R Block, en TaxAct gebruikers in staat om belastingaangiften te slaan . PDF -bestanden. TurboTax kan ook gegevens van H & R Block en TaxAct PDF-bestanden. Wel moet de PDF een bestand kopiëren of anders TurboTax zal niet in staat zijn om de gegevens te lezen en over te dragen. Ook de enige overdraagbare gegevens van PDF-bestanden zijn persoonlijke gegevens, bruto-inkomen (AGI), en directe storting bankgegevens.