Kan ik een dashboardwidget-extensie voor mijn Mac krijgen?

 Ja, FileInfo biedt een gratis extensie dashboard widget beschikbaar voor MacOS.

De bestandsextensie Lookup Widget kunt u direct opzoeken bestandsextensies uit de MacOS (OS X) Dashboard. voert simpelweg de bestandsextensie die u wilt opzoeken in het zoekvak en druk op Return. Informatie over de uitbreiding en de bijbehorende bestandstypen wordt geladen in uw standaard webbrowser.

Het downloaden van de Widget

Om de widget te downloaden, klik op de download link hieronder.

Download de bestandsextensie Lookup Widget

versie 1.3 (85K) — Released February 2, 2012


Het installeren van de Widget

Als u Safari gebruikt, wanneer je de widget te downloaden, kunt u een waarschuwing met de tekst "File Info.wdgt is een applicatie." Klik op Download om het downloaden te bevestigen. De File Info widget wordt gecomprimeerd met behulp van ZIP-compressie. Als u geen standaard download instellingen van Safari zijn veranderd, moet de widget zichzelf automatisch uitpakken. Klik op INSTALLEREN wanneer u wordt gevraagd om de widget te installeren en klik op Houden zodra de widget verschijnt in de Dashboard-toepassing.

Als u gebruik maakt van Chrome, Firefox of een andere webbrowser, moet u het decomprimeren ZIP -bestand met een programma als Stuffit Deluxe of StuffIt Expander. Zodra het bestand is uitgepakt, dubbelklik op het bestand "File Info.wdgt" toe te voegen aan het dashboard. Klik Houden wanneer de widget verschijnt in het Dashboard applicatie om deze te activeren.

Met behulp van de Widget

Zodra de bestandsextensie Lookup Widget is geïnstalleerd, kunt u de MacOS Dashboard door op de F3-toets of het dashboard op het Apple toetsenbord. U kunt ook op het pictogram Dashboard in het Dock.

Als de Bestandsextensie Lookup Widget niet verschijnt, klikt u op het + pictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm. Dit zal een lijst van widgets op uw computer geïnstalleerd te brengen. Blader door de lijst met widgets totdat je een blauwe icoontje met een beeld van een bestand en de tekst "File Info." Klik op het pictogram om de widget te activeren. Zodra de bestandsextensie Lookup Widget actief is, kunt u de lijst van widgets verbergen door te klikken op de x in de linkerbenedenhoek Van het Scherm.

Om te zoeken naar een uitbreiding, klikt u eerst in het zoekveld van de widget. typ een bestandsextensie en druk op Return. Informatie over de bestandsextensie wordt geladen in uw standaard webbrowser.

systeem vereisten

  • Deze widget vereist Mac OS X 10.4.3 of hoger.

Vragen?

Als u vragen heeft over de installatie of het gebruik van de bestandsextensie Lookup Dashboard-widget, neem dan neem contact op met FileInfo .