Siewert & Kau is nu verkooppartner van Reiner SCT

Om zowel oplossingen voor toegangscontrole als voor tijdregistratie te kunnen aanbieden, heeft de distributeur Siewert & Kau de producten van de fabrikant Reiner SCT aan zijn portfolio toegevoegd. Voor Siewert & Kau is klantnabijheid in de verkoop bijzonder belangrijk.

Het registreren van de werktijd is niet alleen op kantoor belangrijk. Zelfs in het kantoor aan huis moeten zowel werkgever als werknemer een overzicht hebben van de gewerkte uren. Thuiswerken vereist ook een beveiligde toegang tot de computer. In een kantoorgebouw daarentegen hebben ondernemingen behoefte aan fysieke toegangscontrole voor elke werknemer. Daarom breidt distributeur Siewert & Kau zijn portfolio uit met tijdregistratie- en authenticatieproducten van Reiner SCT.

Naast tijdregistratie- en controlesystemen biedt de fabrikant uit Furtwangen ook chipkaartlezers, TAN-generatoren en betaalterminals.

Omdat Reiner SCT alleen indirect distribueert, is het voor de fabrikant bijzonder belangrijk om te kunnen vertrouwen op de distributeur. Thomas Peter, Sales Manager bij Reiner SCT: “Samen met Siewert & Kau willen we natuurlijk een markt maken. Voor ons is het echter belangrijk dat Siewert & Kau dicht bij de klant staat en precies weet wat er nodig is. Anderzijds gaat het ons niet om de verkoop 08/15, maar om het advies erachter en om het winnen van nieuwe partners en klanten.”

Antje Sträter, die sinds oktober als Product & Sales Manager bij Siewert & Kau verantwoordelijk is voor Reiner SCT, voegt daaraan toe: “Wij willen het thema timecards op de markt brengen. Het is een grote uitdaging omdat het niet alleen om tijdsregistratie gaat, maar ook om de naleving van het wettelijke kader, maar ook om vakantieboekingen en ziekteverlof.” Met Reiner SCT kan de distributeur voor het eerst producten uit dit segment aanbieden.