Marco Peters is het nieuwe hoofd Duitsland van Belkin

Bij Belkin, de Amerikaanse fabrikant van netwerk- en connectiviteitsproducten, heeft begin maart een wijziging in het topmanagement plaatsgevonden.

Met netwerkspecialist Marco Peters heeft Belkin sinds 3 maart 2008 een nieuwe general manager voor de DACH-regio. De opvolger van Lutz Müller, die met het aantreden van Peters de leiding van de onderneming op internationaal niveau overnam, is na een onderbreking van bijna een jaar bij beeldschermfabrikant Viewsonic vanuit Willich in het Rijnland teruggekeerd naar de Isar-metropool München. Daar werkte hij het laatst voor Netgear als Country Manager voor Centraal-, Noord- en Oost-Europa.

Volgens eigen zeggen is Lutz Müller blij dat hij zijn nalatenschap in goede handen kan doorgeven. “De afgelopen twee jaar heb ik mijn plannen bij Belkin in de praktijk kunnen brengen en een solide basis gelegd voor verdere ontwikkelingen. Ik ben er zeker van dat Marco Peters de juiste persoon is om deze ontwikkeling voort te zetten en Belkin’s sterkere oriëntatie op networking in de toekomst te bevorderen.