Ingram Micro en LogMeIn starten samenwerking

De distributeur Ingram Micro breidt zijn softwareaanbod, dat het via de Cloud Marketplace aan partners aanbiedt, uit. Vanaf nu kunnen wederverkopers daar de UCC-producten van de fabrikant LogMeIn verkrijgen. Hieronder vallen de apparaten van de GoTo-serie.

Vanaf nu biedt de distributeur Ingram Micro producten van LogMeIn aan de Duitse partners aan in de Cloud Marketplace. Om te beginnen neemt de distributeur enkele producten uit de GoTo-portfolio van LogMeIn op. Dit omvat de UCC oplossingen Vergadering, Kamer en Webinar. Andere producten zoals GoToConnect, GoToAssist en LastPass zullen binnenkort worden toegevoegd.

De samenwerking tussen de twee bedrijven bestaat al in het VK, Frankrijk, de VS en Singapore.

“Nu bedrijven over de hele wereld bekijken hoe werk er nu en in de toekomst uitziet, weten we dat veel van onze producten essentiĆ«le hulpmiddelen zullen zijn voor flexibel en veilig werken. Ons partnerschap met Ingram Micro maakt het gemakkelijker dan ooit om deze producten naar de bedrijven te brengen die ze het hardst nodig hebben”, aldus Amanda Jardine, senior director channel marketing bij LogMeIn.

Ingram Micro heeft onlangs een vergelijkbare distributieovereenkomst gesloten met de Nederlandse fabrikant Ordiginal.

GoToMeeting van LogMeIn

GoToMeeting is een oplossing voor videoconferenties waaraan maximaal 250 mensen kunnen deelnemen. Via een plug-in kunnen gebruikers de oplossing in hun Outlook-agenda’s integreren. Hierdoor kunnen zij direct in Outlook vergaderingen plannen en starten.