Gecertificeerde IP-oplossingen voor EWE TEL

Een gemakkelijke instap en migratie naar IP-gebaseerde communicatie wordt nu door EWE TEL en bintec elmeg beloofd, speciaal voor kleine bedrijven. De nu aangekondigde certificering door provider en hardwareleverancier moet dit garanderen.

Provider EWE TEL en netwerkleverancier bintec elmeg hebben hun aanbod gezamenlijk gecertificeerd. De interactie van het All-IP systeem be.IP plus en de modulaire communicatieoplossing elmeg hybird 300 met de zakelijke klantaansluiting business DSL voice+ werd getest.

Resultaat: De hardware is compatibel met de toegang en eenvoudig te configureren. Bovendien zijn documentatie en ondersteuning bij de aansluiting verzekerd.

Werner Scholl, Director Sales Channel & Alternative Carriers bij bintec elmeg, zegt hierover: “Dankzij de nieuwe samenwerking met EWE TEL profiteren onze klanten van een gemakkelijke instap en overgang naar digitale communicatie. De succesvolle certificering van onze All-IP systemen op de IP-gebaseerde verbindingen onderstreept de kracht en de toekomstige levensvatbaarheid van onze gezamenlijke, professionele communicatieoplossing.”

Het SIP Trunk business DSL voice+ aanbod omvat DSL internettoegang en IP systeemaansluiting; daarnaast kunnen klanten verdere opties bijboeken.

De be.IP plus combineert een uitbreidbaar bedrijfstelefoonsysteem met functies voor routing, VPN en WLAN; het systeem kan worden gebruikt als media gateway of als PBX op de SIP trunk systeemverbinding.

Volgens de fabrikant zijn de modulaire en IP-gebaseerde elmeg hybird 300 voice systemen geschikt voor complexe ICT-oplossingen en kunnen ze naar behoefte worden uitgebreid met twee krachtige DSP-modules voor de verbinding van conventionele technologie met IP-telefoons of met de SIP-provider, die parallel te gebruiken media-overgangen bieden.