Michael Rehm breidt leiding IDS Scheer Consulting uit

Software AG benoemt Michael Rehm tot Managing Director van IDS Scheer Consulting. Hij moet de dochteronderneming met succes internationaal vestigen.

IDS Scheer Consulting is een dochteronderneming van Software AG en is verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van het vroegere IDS Scheer. In tegenstelling tot geruchten aan het begin van het jaar dat Software AG afscheid zou willen nemen van IDS Scheer Consulting vanwege een nogal tegenvallende balans over het boekjaar 2011, wil het concern de divisie nu toch verder ontwikkelen.

Een stap in deze richting is het binnenhalen van een andere directeur, Michael Rehm, in het management. Hij zal COO Kamyar Niroumand en CMO Ivo Totev ondersteunen.

Rehm heeft vele jaren ervaring in de nationale en internationale advieswereld. Zijn taak bestaat erin de transformatie van de internationale business unit IDS Scheer Consulting tot een zelfstandige onderneming te stimuleren.

Voor zijn nieuwe functie was de ingenieur sinds 2006 Head of Field Services DACH als Senior Vice President bij SAP Duitsland. Rehm was ook lid van het managementteam van SAP Deutschland AG. Tijdens zijn professionele loopbaan heeft hij ook verschillende managementfuncties bekleed bij Siemens, Digital Equipment en Accenture. □