LG herintroduceert Business Solution Forum

De Koreaanse fabrikant LG nodigt geïnteresseerde vakhandelaren uit voor het Business Solution Forum 2010 om zich uit de eerste hand te laten informeren over de ontwikkelingen in het zakelijke segment.

Met het vakcongres Business Solution Forum 2010 zet LG de reeks evenementen voort die vorig jaar voor het eerst plaatsvond en op veel bijval van vakhandelaren kon rekenen. Naast digital signage, storage & archiving en multi-user computing staat dit jaar ook het thema kantoorapparatuur op de agenda. Tijdens de tournee, die in mei vier Duitse steden aandoet, zal LG haar nieuwste producten op deze gebieden presenteren.

Een aantal bekende zakenpartners zal aan boord zijn om de deelnemers praktische oplossingen te presenteren voor beeldschermen, beamers en NAS-apparaten van LG. Daarnaast zullen actuele onderwerpen uit de industrie in detail worden bestudeerd. Sprekers zijn onder meer Udo-Ernst Haner, hoofd van het deskundigenteam “Information Work Innovation” van het Fraunhofer Instituut voor Industriële Techniek, Oliver Schwede, senior analist bij Invidis Consulting en Dr.-Ing. Reinhold Scheffel, managing partner bij Tekit Consult.

Inspiraties die verder gaan dan de dagelijkse gang van zaken zullen ook worden gegeven door Dr. Thomas Schauneweg, Sales & Marketing Director van LG’s European Mobile Business Unit. Ook Frank Sander, die als de nieuwe Channel Marketing Manager bij LG Electronics verantwoordelijk is voor kanaalmarketing en het partnerprogramma, zal aan de tournee deelnemen. Het aantal deelnemers is beperkt, geïnteresseerde detailhandelaren kunnen zich inschrijven via het online platform.

Stations Business Solution Forum:

  • 11 mei, Düsseldorf/Neuss
  • 18 mei, Neurenberg
  • 20 mei, Frankfurt/Hanau
  • 26 mei, Hamburg