Ingram breidt portfolio voor fysieke beveiliging uit

De distributeur Ingram Micro biedt zijn gespecialiseerde handelspartners nu de bewakings- en alarmsystemen van de Franse fabrikant Myfox.

Gespecialiseerde handelspartners kunnen nu videobewakings- en alarmsystemen van Myfox bij Ingram Micro kopen. Volgens de in Dornach gevestigde distributeur is de Franse fabrikant gespecialiseerd in IP-geschikte kant-en-klare oplossingen die binnen enkele minuten door de gebruiker kunnen worden geïnstalleerd en met behulp van een gratis app in gebruik kunnen worden genomen. Het Myfox Home Alarm beveiligingssysteem reageert al op de eerste tekenen van een inbraakpoging. Dankzij een samenwerking met AXA Assistance kan de eindklant in geval van inbraak via het controlecentrum van de verzekeringsmaatschappij een veiligheidsagent aanvragen.

Ingram Micro heeft alle producten van Myfox opgenomen in zijn portfolio voor fysieke beveiliging. “Door onze samenwerking met Myfox breiden we ons dienstenaanbod uit met een hoogwaardige productlijn in de nog steeds sterk groeiende smart home-sector”, verklaart Klaus Donath, Executive Director Value bij Ingram Micro Duitsland. Door de samenwerking met de broadliner wil de fabrikant zijn expansiestrategie in Europa verder bevorderen.