Toegang tot Dell’s Solutions Configurator bij Tech Data

Tech Data, de distributeur uit München, blijft zich richten op partnerondersteuning. Verkooppartners hebben nu toegang tot de Dell EMC Online Solutions Configurator via het InTouch platform. Hiermee kunnen zij bedrijfsoplossingen configureren en een oplossingsspecifieke offerte aanvragen.

De in München gevestigde distributeur Tech Data ondersteunt zijn partners met toegang tot de Dell EMC Online Solutions Configurator via het InTouch-platform. Deze tool kan worden gebruikt om bedrijfsoplossingen te configureren, gegevens van eindklanten te verstrekken en een oplossingsspecifieke offerte aan te vragen.

Het systeem integreert met de build-to-order productieprocessen van Dell. Klanten hebben via de configurator de keuze uit meer dan 1.000 Dell EMC-producten, waaronder servers, netwerken, storage, switches, rack-infrastructuur, end-user computing, software en randapparatuur. Het verzoek wordt vanuit de tool direct doorgegeven aan Tech Data, die een offerte uitbrengt.

Christian Weinelt, hoofd van de Enterprise Business Unit van Dell EMC bij Tech Data Advanced Solutions, legt uit: “Door OSC met InTouch te integreren, kunnen onze partners snel oplossingen configureren en creëren en direct prijzen opvragen. Dit verhoogt de efficiëntie voor partners aanzienlijk en verkort de time-to-market. Bovendien profiteren onze klanten van upselling-mogelijkheden, opties voor aanvullende diensten en validatiemogelijkheden van het instrument.”

.