XXL digitale fotolijst voor professioneel gebruik

Braun Photo Technik biedt met zijn Business Line digitale fotolijsten voor het Point of Sale (POS) en B2B gebieden aan. Het topmodel voor gebruik in openbare ruimten, “Digiframe 550”, heeft een beeldschermdiagonaal van 55 inch.

Een van de grootste leveranciers van digitale fotolijsten voor thuisgebruikers richt zich met zijn Business Line nu ook op professionele gebruikers. De displays met panelen tussen 10,1 en 55 inch beeldschermdiagonaal zijn bedoeld voor gebruik in verkoopruimten, hotels of restaurants, showrooms of handelsbeurzen. De apparaten onderscheiden zich naar verluidt door een bijzonder eenvoudige bediening.

De Digiframe 550 speelt ook video's af van SD-kaart of USB-media. Het heeft 3-watt stereoluidsprekers en wordt bediend via een afstandsbediening.

Topmodel met 55 inch

Het topmodel van de zakelijke lijn is de Digiframe 550 met een 55 inch full HD IPS-paneel. Als gegevensbronnen kunnen SD-kaarten of USB-gegevensdragers worden gebruikt. Bovendien biedt het toestel een HDMI- en een AV-ingang. Het wordt bediend met een IR-afstandsbediening; foto’s en video’s kunnen in elke combinatie worden afgespeeld. Het Digiframe heeft een auto-start, auto-play en auto-repeat functie.