VPN add-ons voor Edge, Chrome en Firefox

ZenGuard heeft blockchain-technologie geïmplementeerd in zijn ZenMate VPN-extensies voor Microsoft Edge, Google Chrome en Mozilla Firefox. Gebruikers wereldwijd kunnen zonder problemen verbinding maken met ZenMate servers.

ZenGuard heeft ZenMate VPN voor Chrome en Firefox volledig herzien, terwijl ZenMate VPN voor Microsoft Edge een nieuwe ontwikkeling is. De veilig versleutelde VPN wordt onmiddellijk geactiveerd op de computer, smartphone of tablet met een muisklik of een vingerbeweging. Met een geactiveerde VPN-verbinding hebben onbevoegden, of het nu gaat om cybercriminelen of overheidsinstanties, geen kans om gegevens te bespioneren die via het internet worden verzonden.

ZenGuard heeft er bij de ontwikkeling van ZenMate VPN vooral op gelet dat er in geen enkel land kwaliteitsverlies optreedt. Over de hele wereld zijn servers beschikbaar voor ZenMate-gebruikers, die volgens het bedrijf absolute anonimiteit en veiligheid garanderen. ZenMate VPN gebruikt 256-bit encryptie. Diese gelte als sehr sicher und werde auch von militärischen Einrichtungen eingesetzt.

ZenMate-VPN-Nutzer könnten mittlerweile auf Server in 74 Ländern zugreifen. Dit betekent dat er vrijwel geen website op het internet is die niet gedeblokkeerd kan worden met ZenMate VPN. Dit wordt ook gewaarborgd door de onlangs ingevoerde blockchain-technologie. Zelfs als een ZenMate-server wordt geblokkeerd, is het dankzij deze technologie mogelijk om weer op de server in te loggen.

ZenMate staat voor een strikt “no-logs”-beleid, d.w.z. dat het bedrijf geen gebruikersgegevens opslaat en daarom geen vragen van wetshandhavingsinstanties kan beantwoorden. De veiligheid van gebruikers en de absolute bescherming van hun privacy hebben de hoogste prioriteit.

ZenGuard zegt dat gebruikers de browserextensies zeven dagen lang onbeperkt kunnen testen. Voor kopers is er een 30-dagen geld-terug garantie.