De it-sa 365 IT Security Talks

Van 13 tot 15 april nodigt it-sa 365 u uit op een virtuele industriebijeenkomst. Geïnteresseerden kunnen zich gratis registreren via het bijbehorende platform, deelnemen aan de presentaties over IT-beveiliging en van gedachten wisselen met de experts.

Na de Launch Days bij de start van het virtuele it-sa 365 2020 afgelopen oktober, volgen nu de “IT Security Talks”. Het driedaagse programma is gericht op IT-beveiligingsmanagers, -analisten en -beheerders, maar ook op besluitvormers die de verantwoordelijkheid dragen voor IT-beveiliging in een organisatie.

In bijna 50 gesprekken geven de leveranciers informatie over nieuwe beveiligingsoplossingen en trends in de sector, zoals zero trust, beveiliging voor hybride en multi-cloud scenario’s, edge computing en bescherming tegen ransomware. Daarnaast kunnen de deelnemers onder meer een live hackingdemonstratie, specifieke informatie over IT-beveiliging bij ziekenhuisactiviteiten en resultaten van de enquête “IT Security 2021” van eco – Association of the Internet Industry verwachten.

Om de presentaties van de aanbieders van IT-beveiliging live bij te wonen, hoeven geïnteresseerden zich alleen maar op het platform te registreren. Dit is gratis. Dit geeft de deelnemers ook toegang tot de netwerkfuncties van it-sa 365. Via het platform kunnen zij via chat en videogesprekken in contact komen met sprekers en leveranciers.

Data van it-sa 365

  • 13 tot 15 april 2021: it-sa 365 IT Security Talks
  • 15. t/m 17 juni 2021: it-sa 365 IT Security Talks
  • 9 september 2021: Start-ups pitchen voor de UP21@it-sa Award

Geïnteresseerden kunnen zich hier gratis registreren

.