Eaton breidt verkoopteam uit met Jürgen Plenske

Jürgen Plenske komt van Adiva en gaat zich bij UPS-fabrikant Eaton Power Quality bezighouden met klanten in de Centraal/Westelijke regio.

Voor vakhandelaren en systeemhuizen in de Centraal/Westelijke regio heeft UPS-fabrikant Eaton Power Quality in Jürgen Plenske een nieuwe contactpersoon. Een van zijn speerpunten bij Eaton is persoonlijke ondersteuning bij alle aspecten van UPS. Dit omvat ook projectondersteuning en de organisatie van technische workshops. “Indien gewenst, bied ik ook graag ondersteuning ter plaatse voor alle vragen met betrekking tot UPS-onderwerpen en -projecten,” aldus Plenske.

“Door zijn jarenlange ervaring in het kanaal is Jürgen Plenske precies de juiste contactpersoon voor IT-specialistische dealers en systeemhuizen die hun kansen in de UPS-business willen benutten,” aldus Roland Lommer, Manager Sales & Channel bij de divisie Power Quality van Eaton.

Plenske is afkomstig van de value-added distributeur Adiva, waar hij Director Operations was. Daarvoor was hij gedurende negen jaar Account Manager in het VAR-gebied bij Hewlett-Packard. In de IT-markt heeft hij in totaal 30 jaar ervaring in ontwikkeling en verkoop via kanalen.