Flexibele smart signage displays met 4K-resolutie

Slimme bezel en 4K-resolutie: de smart signage displays uit de PN-HB- en PN-HM-serie van Sharp zijn modulair uitbreidbaar. Ze zijn verkrijgbaar met een diagonaal van 65, 75 en 85 inch.

De Sharp PN-HB 651/ 751/ 851 en PN-HM 651/ 751/ 851 smart signage displays bieden een mini-OPS-uitbreidingssleuf en een geïntegreerde ARM SoC met Android 7, waardoor ze volgens de fabrikant de meest flexibele digital signage-serie op de markt zijn. De 4K-schermen met een diagonaal van 65, 75 en 85 inch kunnen achteraf worden uitgerust met verschillende modules. Het assortiment beschikbare plug-in apparaten van Sharp omvat de PN-ZB03H HDBaseT 2.0-module voor de overdracht van 4K-inhoud over lange afstanden, de PN-ZB03W draadloze ontvangermodule voor communicatie met mobiele apparaten en de PN-ZB03PC computermodule. Deze laatste is uitgerust met een Intel Celeron N3160 en Windows 10 IoT.

Verschillende toepassingen

De smart signage displays kunnen zowel in portret- en landschapsmodus als in een face-up-modus worden gemonteerd. De helderheid van de PM-HB-modellen bedraagt 300 en die van de PB-HM-displays 500 cd/m². Twee 10-watt luidsprekers zijn ingebouwd in het slanke frame. Met de daisy-chain functie via DisplayPort kunnen maximaal vier apparaten worden aangesloten. Het verschil tussen de twee series ligt in hun dagelijks gebruik. Terwijl de Sharp PN-HM displays zijn ontworpen voor 24/7 continue werking, zijn de units van de PN-HB serie gebouwd voor 16/7 gebruik. De slimme displays zijn compatibel met het Sharp Open Architecture Platform, dat de ontwikkeling van apps van derden ondersteunt. De e-Signage S Player is geïnstalleerd op de ARM SoC als de signage software. De Rockchip RK3399-processor biedt twee Cortex-A72-kernen en vier Cortex-A53-kernen en heeft vier GB RAM en 32 GB flashgeheugen. AC WLAN en Bluetooth zijn standaard aan boord van de displays.