Mindtime Backup biedt flexibele backup appliance

Alle essentiële bedrijfsgegevens kunnen nu intern en extern gebackupt worden met de Mindtime Backup appliance. Verkooppartners kunnen de oplossing ook onder eigen naam en logo distribueren.

Mindtime Backup biedt de Duitse vakhandel nu naast de Pro-Backup online backupoplossing ook de Mindtime Backup Appliance aan. Het voordeel is dat belangrijke bedrijfsgegevens op desktops, laptops of servers twee keer ter plaatse worden geback-upt door een speciale appliance back-up server. Bovendien worden de bedrijfsgegevens via het internet gesynchroniseerd met de Mindtime back-upservers. IT-managers kunnen zo via het web gegevens opslaan van honderden notebooks die niet in een bedrijfsnetwerk zijn gecombineerd.

De dagelijkse back-ups verlopen volledig automatisch. Volgens de fabrikant is het toestel gemakkelijk te gebruiken. De actuele status van de back-ups kan via een webserver worden opgevraagd.

"Omdat we ons verkoopkanaal in Duitsland verder willen uitbreiden, bieden we resellers de mogelijkheid om de Mindtime Backup appliance onder hun eigen naam en logo te verkopen," legt Erik Slotboom, Head of Sales Duitsland bij Mindtime Backup uit. Het apparaat is verkrijgbaar met één en twee terabyte opslagcapaciteit.

Geïnteresseerde vakhandelaren kunnen zich online registreren op www.mindtimebackup.de/online-backup/partner-werden. Voor vragen is Erik Slotboom telefonisch bereikbaar op 0800/12 22 587 of per e-mail op [email protected]