Epsilon en O2 sturen succesvolle dealers naar de Malediven

Twaalf dealers van mobiele telefoons konden een week doorbrengen op het prachtige eiland Kuramathi op de Malediven. Zij waren de winnaars van de reispuntenwedstrijd, die Epsilon en O2 vorig jaar opnieuw organiseerden.

Voor de tweede keer organiseerde Epsilon Telecom, een bedrijf van HFO Telecom, samen met O2 een reispuntenwedstrijd. Van mei tot oktober 2007 hebben twaalf gespecialiseerde dealers opmerkelijke verkoopprestaties neergezet. Als beloning mochten zij met hun metgezellen voor een week naar de Malediven vliegen. De bestemming was het eiland Kuramathi, gelegen ten westen van de hoofdstad Male in het Rashdoo Atol in de Indische Oceaan.

Op het programma stonden een zeiltocht, snorkelen en relaxen. “Wij weten dat hoge commissies niet alles zijn op de markt,” zegt Epsilon-directeur Wolfgang Hüttner. “Met onze reispuntencompetities geven we onze partners daarom regelmatig prikkels om echt gas te geven in de verkoop.” De wedstrijd begint opnieuw in mei 2008. Voor meer informatie kunt u terecht op de onderstaande website.