Hoe stream je de Champions League kwartfinale lotingen

Vanaf 12 uur ’s middags op 15 maart 2019 is het mogelijk om de kwartfinale lotingen 2018-2019 van de Champions League live te streamen. Zo doe je dat

De Champions League ronde van 16 is net afgelopen en het is alweer tijd voor de lotingen. Vandaag om 12.00 uur wordt in Nyon de loting voor de kwartfinales van de Champions League 2018-2019 verricht. In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen bij de loting ook de koppels voor de halve finale en de finale worden bepaald.

Er wordt met spanning uitgekeken naar de kwartfinales van de Champions League. De enige Italiaanse ploeg die nog speelt is Juventus, dat Atletico Madrid met een 3-0 overwinning in de tweede ronde van de 16 wist uit te schakelen. De Bianconeri maakten een geweldige comeback, maakten de 2-0 nederlaag in de eerste leg ongedaan en lieten flitsen van geweldig spel zien. Dankzij deze overwinning is Juventus een van de favorieten voor de eindzege geworden. Op hun pad staan echter zeven ploegen die tot alles in staat zijn om de Champions League 2018-2019 te winnen. Veel zal afhangen van de loting in de kwartfinale. Juventus kan één van de vier Engelse ploegen, Barcelona, Ajax of Porto loten. Hier leest u hoe u de kwartlotingen 2018-2019 van de Champions League kunt volgen via gratis streaming.

Waar de kwartlotingen 2018-2019 van de Champions League op tv

Afspraak om 12:00 uur met de start van de kwartlotingen 2019 van de Champions League. Na het klassieke welkomstwoord beginnen de verrichtingen voor de loting. De loting van de kwartfinales van de Champions League wordt uitgezonden door Sky op SkySport 24 (200) en SkySport Football (203) en door Eurosport op Eurosport 1 (beschikbaar op het Sky-satellietplatform en via digitale ether).

Quarti Champions League: le squadre

Sono otto le squadre qualificate per i quarti di Champions League:

  • Juventus
  • Manchester City
  • Porto
  • Manchester United
  • Tottenham
  • Liverpool
  • Ajax
  • Barcellona

Come vedere in diretta streaming i sorteggi dei quarti di Champions League su SkyGo

Sky, l’emittente che in Italia ha acquistato i diritti della manifestazione, trasmetterà in diretta i sorteggi dei quarti di Champions League 2018-2019. Per chi è a lavoro c’è la possibilità di vedere in streaming i sorteggi di Champions League su SkyGo, la piattaforma on demand di Sky.

Per poter utilizzare SkyGo è necessario essere abbonati a Sky, avere un account Sky e usare uno dei dispositivi supportati (smartphone, talbet e computer). De SkyGo-app kan worden gedownload van de website van Sky of in de Google Play Store en App Store.

Om de kwartfinales van de Champions League 2018-2019 live te volgen, moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en vervolgens op TV Channels drukken. Een nieuwe pagina zal openen met alle kanalen die beschikbaar zijn voor streaming. Als u naar beneden scrollt, vindt u ook SkySport 24 (200) of SkySport Football (203). Door een van de twee kanalen te selecteren en op de knop “Play” te drukken, wordt de streaming van de lotingen gestart.

Hoe de kwartfinales van de Champions League live te volgen via Eurosport Player

Een goed alternatief voor Sky om de lotingen van de Champions League via streaming te volgen is Eurosport Player, de on-demand dienst van Eurosport. Om toegang te krijgen tot Eurosport Player heeft u een account en een abonnement nodig (maand- of jaarabonnement mogelijk). Eurosport Player is beschikbaar voor computers, smartphones en tablets.

Als je een abonnement op het platform hebt, kun je de lotingen van de kwartfinales van de Champions League 2019 live streamen op Eurosport 1, een van de beschikbare kanalen. Log daarvoor gewoon in op Eurosport Player en klik op de Eurosport 1 banner.

Hoe de Champions League kwartfinale lotingen live streamen op sociale netwerken

Voor degenen die geen abonnement hebben op een on-demand platform, is er de mogelijkheid om de 2018-2019 Champions League kwartfinale lotingen gratis streaming te volgen op de sociale netwerken van de Uefa. Het organiserende orgaan zal de lotingen live op Facebook streamen en iedereen die bij het sociale netwerk is geregistreerd, kan ze gratis bekijken.

Hoe de lotingen van de kwartfinales van de Champions League live op de Uefa-website

Als je geen Facebook-account hebt, kun je de lotingen van de kwartfinales van de Champions League van Juventus live en gratis op de Uefa-website bekijken. Om toegang te krijgen tot de live streaming hoeft u alleen maar naar de website van de UEFA te gaan, de instructies te volgen en binnen een paar seconden verschijnt het live-evenement op uw scherm.