Hoe kijk je Inter – Slavia Praag op TV en streaming

Ontdek waar je Inter – Sparta Praag op TV en live streaming kunt kijken, de eerste wedstrijd van de Champions League 2019 – 2020

Na de uitstekende start in de competitie begint Inter aan hun Europese avontuur. De ploeg van Antonio Conte is geroepen om de goede dingen die in deze eerste weken van het nieuwe seizoen zijn getoond te bevestigen. De neroazzurri zijn in een nogal ingewikkelde 2019 – 2020 Champions League groep terechtgekomen: voor de tweede plaats moeten ze het opnemen tegen Borussia Dortmund en Barcelona (favorieten voor de eindzege).

Het Europese debuut is echter vrij zacht: Inter neemt het vandaag om 18:55 uur op tegen Slavia Praag. Een wedstrijd die op papier heel eenvoudig is, maar die de neroazzurri niet mogen onderschatten. Antonio Conte verzekerde in zijn persconferentie dat de ploeg klaar en geconcentreerd is om de wedstrijd op de juiste manier aan te gaan. Inter zal de best mogelijke opstelling hebben voor hun Europese debuut: Vecino, Brozovic en Sensi op het middenveld. Lazaro zou zijn debuut kunnen maken op de rechterflank. De Vrij is terug in de verdediging met Skriniar en D’Ambrosio. In de aanval Lautaro Martinez – Lukaku.

Inter – Sparta Praag is een Sky exclusive en wordt uitgezonden op SkySport Uno (kanaal 201). Streaming is beschikbaar op SkyGo, de on-demand dienst van Sky. Hier lees je hoe je de wedstrijd op tv en via streaming kunt volgen.

Inter – Slavia Praag: aftraptijd

De wedstrijd tussen Inter en Slavia Praag begint om 18:55 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadio Giuseppe Meazza in Milaan

Inter Slavia Praag

Inter (3-5-2): Handanovic; D’Ambrosio, De Vrij, Skriniar; Lazaro, Vecino, Brozovic, Sensi, Asamoah; Lautaro Martinez, Lukaku.

Slavia Praag (4-5-1): Kolář; Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil; Masopust, Traoré, Souček, Stanciu, Olayinka; Van Buren.

Waar op TV te zien Inter Milaan – Sparta Praag

Live TV-verslag van Inter Milaan – Sparta Praag is alleen beschikbaar op SkySport Uno, de satellietzender. De verbinding met de pre-match studio zal om 18:00 beginnen. De wedstrijd kan ook worden bekeken op Now TV, de OTT-dienst van Sky. Om Now TV te gebruiken moet je abonnee zijn en een smart-tv of een tv met HDMI-uitgang hebben.

Hoe kun je Inter Milaan – Sparta Praag kijken in streaming

Inter Milaan – Sparta Praag is ook beschikbaar in streaming. U moet SkyGo gebruiken, de on-demand dienst van de satellietzender die voor alle abonnees is gereserveerd. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet je geregistreerd zijn en een van de ondersteunde apparaten gebruiken: smartphone, tablet of computer.

Om Inter Milaan – Sparta Praag live te kijken, moet je SkyGo opstarten, je referenties invoeren en naar de sectie gaan die gewijd is aan tv-zenders. Selecteer vervolgens SkySport One, druk op de afspeelknop en de livestream begint.

Als u geen Sky-abonnement heeft, kunt u Inter Milaan – Sparta Praag live volgen op Virgilio Sport.