Ajax – Tottenham: hoe te kijken op tv op RAI en gratis streaming

Ontdek waar je Ajax – Tottenham kunt kijken op gratis tv en live streaming op computers, smartphones en tablets

Negentig minuten scheiden Ajax van de Champions League-finale 2018-2019. Het was een ondenkbaar resultaat aan het begin van de competitie, met de Lancers die ook door de voorrondes waren gekomen. Maar Ajax is verdiend een stap verwijderd van de finale van Europa’s topcompetitie: ze moeten vanavond alleen niet verliezen tegen Tottenham.

Vanavond staat Ajax in Amsterdam tegenover Tottenham in de return leg van de halve finale van de Champions League 2018-2019. In de eerste leg won de ploeg onder leiding van Ten Haag thuis met 1-0 dankzij het doelpunt van Van De Beek en vanavond zullen ze dat resultaat moeten verdedigen. Maar het zal niet gemakkelijk zijn. De ploeg onder leiding van Pochettino herstelt de gediskwalificeerde Son en zal kunnen rekenen op zijn beste mannen. Tottenham is ook bij verrassing zo ver gekomen in de Champions League en zal de kans om het op 1 juni in het Wanda Metropolitano op te nemen tegen Liverpool niet willen missen.

Ajax – Tottenham wordt live uitgezonden door Rai op Rai 1 en door Sky op SkySport Uno (201) en SkySport Football (203). Fans kunnen Ajax – Tottenham live volgen via gratis streaming op RaiPlay en SkyGo, lees hier hoe.

Ajax – Tottenham: speelschema

Ajax – Tottenham trapt om 21:00 uur af in de Johan Cruijff Arena.

Ajax – Tottenham: hoe te kijken op gratis tv

Je kunt Ajax – Tottenham kijken op free-to-air tv op de kanalen van Rai. Rai heeft de rechten verworven om de beste woensdagwedstrijd van de Champions League live uit te zenden.

Ajax – Tottenham wordt ook uitgezonden op Sky via SkySport Uno (201) en SkySport Football (203), maar in dit geval heeft u een abonnement nodig.

Hoe kijk je Ajax – Tottenham live streaming op SkyGo

Als je vanavond al plannen hebt en de wedstrijd thuis niet op je televisie kunt bekijken, kun je Ajax – Tottenham live streaming kijken op SkyGo, het on-demand platform van de satellietzender.

Om SkyGo te gebruiken moet je een Sky-abonnee zijn, een account hebben op de Sky-website en een van de ondersteunde apparaten gebruiken (tablet, computer en smartphone). De SkyGo-app kan worden gedownload van de website van Sky of in de Google Play Store en App Store.

Om Ajax – Tottenham live te volgen, moet u SkyGo opstarten, uw inloggegevens invoeren en op TV-kanalen klikken. Er wordt een lijst geopend met de Sky-kanalen die beschikbaar zijn voor streaming en scroll naar beneden om SkySport Uno (201) en SkySport Football (203) te vinden. Door een van de twee kanalen te selecteren en op het pictogram “Play” te klikken, wordt de streaming van Ajax – Tottenham gestart.

Hoe kijk je Ajax – Tottenham live streaming gratis op RaiPlay

Als je geen Sky-abonnee bent, kun je Ajax – Tottenham gratis streaming kijken op RaiPlay, het on-demand platform van de staatstelevisie. Om RaiPlay te gebruiken, hoef je geen abonnement te nemen, je hoeft je alleen maar te registreren op het platform. RaiPlay kan worden gebruikt vanaf uw computer of door de applicatie te downloaden uit de Google Play Store en de App Store.

Om Ajax – Tottenham live streaming gratis te bekijken moet u RaiPlay starten, uw accountgegevens invoeren en op het menu-item Dirette klikken. Een pagina zal openen met alle Rai kanalen die beschikbaar zijn voor streaming en door te klikken op de Rai 1 banner zal de streaming Ajax – Tottenham beginnen.