Breidt ook HP-ondersteuning voor servers, opslag en software uit

Als nieuw gevormde Hewlett Packard (HP) Authorised Service Management Partner Distributor – kortweg ASMPD – heeft de distributeur ook extra diensten in petto voor handelspartners. Deze moeten vooral interessant zijn voor HP-resellers in de server-, storage- en softwareomgeving.

De in Straubing gevestigde distributeur heeft zich ook met succes gecertificeerd als Authorised Service Management Partner Distributor (ASMPD) bij Hewlett Packard. Zo is het bedrijf gemachtigd om HP-ondersteuningscontracten voor servers, opslag en software te verlengen en te vernieuwen.

Specialistische detailhandelpartners kunnen dus niet alleen de desbetreffende producten samen met ondersteuningscontracten via ook kopen, maar deze contracten ook via de distributeur laten verlengen of vernieuwen. “Wij zijn verheugd over de zinvolle uitbreiding van ons HP-dienstenaanbod in de enterprise business”, benadrukt Doris Besl, die aan het hoofd staat van het HP-verkoopteam bij Also.

De HP-afdeling van de distributeur kan door geïnteresseerde vakhandelaren worden gecontacteerd via 09421/933030 of door een e-mail te sturen naar [email protected].