3 series om te kijken als je The Big Bang Theory leuk vond

Diegenen die hielden van de avonturen van Sheldon & Co. kunnen genoeg streaming alternatieven vinden. Hier zijn drie tv-series om te kijken voor een luchtige en vermakelijke avond.

The Big Bang Theory is een van de meest succesvolle tv-series van de afgelopen jaren. Tussen lachsalvo’s en momenten van bezinning door begeleidt hij het publiek al 12 seizoenen. De show, gemaakt door Chuck Lorre, Bill Prady, Jim Parsons en Johnny Galecki, is sinds 2007 op de buis en is momenteel in Italië beschikbaar op het streaming platform Infinity (on demand).

De serie richt zich op de avonturen van Leonard (Johnny Galecki) en Sheldon (Jim Parsons), twee jonge natuurkundigen die briljant zijn maar erg verlegen en onhandig. Ze wonen samen in een flat waar ze hun dagen doorbrengen met het spelen van videospelletjes, rollenspellen, strips, boeken en studeren. Ze krijgen gezelschap van andere vrienden, Howard (Simon Helberg) en Raj (Kunal Nayyar). De afwezigheid van meisjes is een constante in hun leven, wat radicaal verandert wanneer een nieuwe buurvrouw arriveert, Penny (Koley Cuoco), een zeer charmant meisje op wie Leonard op het eerste gezicht verliefd wordt. In de loop van de serie worden andere leden toegevoegd aan deze merkwaardige groep en het resultaat is hilarisch. Als u iets soortgelijks zoekt, zijn er verschillende streaming alternatieven. Hier is een selectie.

Jonge Sheldon op Infinity

Diegenen die al van The Big Bang Theory hebben genoten, zullen de prequel over het leven van Sheldon Cooper niet willen missen. Het is een spin-off gewijd aan het geliefde personage en richt zich op zijn leven als kind.

Het hoofdpersonage wordt gespeeld door kindacteur Iain Armitage. De serie richt zich op het leven van Sheldon, een wonderkind dat opgroeit in Texas en op negenjarige leeftijd al op de middelbare school zit.

Young Sheldon is beschikbaar op het Infinity-platform.

New Girl op Netflix

New Girl is een grappige Amerikaanse tv-serie, die erg lijkt op The Big Bang Theory. Het hoofdpersonage is Jess, gespeeld door actrice Zooey Deschanel. Na het beëindigen van een jarenlange relatie, besluit ze om met drie jongens naar Los Angeles te verhuizen. Met haar eigenzinnige manier van doen en haar leven zal ze het leven van haar huisgenoten vol spanning en wendingen maken, en een diepe vriendschap met hen opbouwen.

New Girl is beschikbaar op Netflix.

Community op Netflix

Nu een minder bekende, maar erg grappige show die perfect is voor een zorgeloos avondje op de bank.

Community is een afleveringen tellende komedie over Jeff die, om een meisje te verleiden waar hij voor gevallen is, haar uitnodigt voor een nepstudiegroep. Ze arriveert samen met andere vrienden, en er ontstaat een gekke en diverse groep: van Abed, een tv-show-liefhebbende jongen met problemen om met mensen om te gaan, tot Shirley, een gescheiden moeder, maar ook nerd Annie en Troy, een voormalige quaterback en danser.

Ze werken samen, aflevering na aflevering, om een echt grappig en slim verhaal op te bouwen dat doet denken aan de eerste seizoenen van The Big Bang Theory, maar ook overeenkomsten heeft met de populaire serie Friends.

Community is beschikbaar op Netflix.