Hoe zie je Italië – Turkije basketbal op tv en streaming

Om 17.00 uur staat Italië tegenover Turkije in de laatste wedstrijd van het Acropolis Tournament 2019. Bekijk de wedstrijd hier via streaming en TV

Na de dreun tegen Griekenland heeft het Italië van Meo Sacchetti opnieuw een zware nederlaag geleden: tegen Servië hebben de Azzurri met 96-64 verloren. Na een gelijkopgaand eerste kwart schakelden de Serviërs een versnelling hoger en waren de Azzurri niet langer in staat de ploeg van Sasha Đorđević in toom te houden. Vandaag speelt Italië tegen Turkije in de laatste wedstrijd van het 2019 Acropolis Tournament.

Italië moet een antwoord geven en laten zien dat ze sterker zijn dan wat ze tot nu toe hebben laten zien. Turkije verloor, net als Italië, beide wedstrijden en zou op papier binnen het bereik van de nationale ploeg moeten liggen. Een overwinning zou hen in staat stellen de start van het wereldkampioenschap basketbal met meer vertrouwen tegemoet te zien. Het moet gezegd worden dat het Italbasket roster nog Datome en Gallinari mist, waarschijnlijk de twee meest representatieve spelers met het meeste aanvallende talent. Beiden zijn terug van blessures en herstellen met het oog op hun WK-debuut.

Italië-Turkije zal worden uitgezonden op SkySport Arena, kanaal 204 van de satellietzender. Fans kunnen de wedstrijd ook streamen op SkyGo.

Acropolis Tournament, stand

Griekenland en Servië 4, Italië en Turkije 0

Acropolis Tournament, Italië-Turkije: speelschema

De tweehandige bal tussen Italië en Turkije wordt om 17:00 uur gehesen.

Hoe kijk ik Italië – Turkije op TV

Het Acropolis Tournament is een exclusieve Sky-zender die alle wedstrijden van Italië live heeft uitgezonden. Dit zal ook het geval zijn voor Italië-Turkije: de live-uitzending begint om 16:55 uur op SkySport Arena (204).

Hoe kan ik Italië-Turkije live volgen

Voor degenen die Italië-Turkije live willen bekijken, is er SkyGo, het on-demand platform van de satellietzender. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet u een Sky-abonnee zijn, een geregistreerde account op het platform hebben en een ondersteund apparaat gebruiken.

Om Italië – Turkije in streaming te bekijken, moet u SkyGo opstarten, op TV-kanalen klikken en SkySport Arena selecteren. Als u op de afspeelknop drukt, begint het streamen van de wedstrijd.