BMC Software opent vierde vestiging in Duitsland

BMC Software investeert in de uitbreiding van haar aanwezigheid in Centraal-Europa. Düsseldorf is nu de vierde vestiging van de softwareleverancier in Duitsland.

Op 1 juni opende BMC Software zijn vierde vestiging in Duitsland. “Met de nieuwe locatie in Düsseldorf kunnen wij ons in het Rijnland beter en klantgerichter positioneren. Dit verheugt klanten zoals ITERGO, die we nu lokaal kunnen bedienen,” legt Martin Geier, Managing Director Duitsland van BMC Software uit. “Ons ITIL-geteste consultingteam ondersteunt de bouw van het nieuwe datacenter daar – een zeer interessant project.”

BMC-klant Intergo is blij met de uitbreiding. “Ons IT-landschap wordt steeds complexer door moderne client-, server- en hostapplicaties. Als onderdeel van de bouw van een nieuw datacenter ontwikkelen we daarom een nieuw servicegericht controlecentrum om onze toepassingen beter te kunnen bewaken en controleren”, aldus Wolfgang Schön, algemeen directeur van Intergo.

BMC Software, specialist op het gebied van business service management, is sinds 1984 vertegenwoordigd in Duitsland. Het hoofdkantoor is in Frankfurt am Main. Andere locaties zijn in Hamburg en München.