Lucifer 5: hoe laat komt het tweede deel uit

Het tweede deel van het vijfde seizoen van Lucifer komt naar Netflix. Hier is waar we gebleven waren, de previews van de tv-serie maar ook datum en tijd van release.

De noodlottige datum nadert, over een paar dagen komt het tweede deel van het vijfde seizoen van Lucifer uit. Het zal geenszins een afscheid zijn, in feite is de serie onverwacht verlengd met een zesde en laatste seizoen. De nieuwe afleveringen zijn acht in getal en pakken precies op waar het eerste deel eindigde.

In de afgelopen uren heeft Netflix een video vrijgegeven waarin de laatste minuten van het eerste deel worden verteld, om het publiek te helpen de balans op te maken en niet te verdwalen. De plot is nu immers behoorlijk gearticuleerd, vooral nu de familie van Lucifer Morningstar de cirkel rond heeft gemaakt naar de Aarde, wat conflicten, crisissen en strijd van allerlei aard teweeg heeft gebracht. De laatste die verscheen was God zelf, de vader van de hoofdpersoon. Om nog maar te zwijgen van de komst van de kwade tweeling, identiek aan Lucifer en gespeeld door Tom Ellis zelf. Kortom, het tweede deel zal ons in staat stellen de dynamiek van het gezin beter te begrijpen. Hier is een blik op het plot, maar ook de releasedatum en -tijd op Netflix.

Lucifer 5: where were we

De laatste aflevering eindigde met de komst van God, die naar de aarde kwam om de ruzie te beslechten tussen zijn kinderen: Lucifer, Amenadiel (D.B. Woodside) en Michael, de kwade tweeling die in seizoen vijf zijn debuut maakte. Ook Maze (Lesley-Ann Brandt) nam deel aan de strijd. Zij sloot zich aan bij Michael nadat hij haar een ziel had beloofd. Tijdens het gevecht op leven en dood is in de laatste minuten van de aflevering Gods stem te horen die zegt: “Zo is het genoeg, kinderen, ik wil niet dat jullie vechten.”

Lucifer 5: Part 2 plot

Waar zullen de nieuwe afleveringen over gaan? Zoals de showrunners van de serie al vaker hebben gezegd, zullen zowel gevoelens als relaties binnen de familie een belangrijke rol spelen in het nieuwe hoofdstuk, inclusief twijfels en onafgemaakte zaken.

De komst van God (Dennis Haysbert) heeft Lucifer en zijn evenwicht zeker gedestabiliseerd. Zijn intrede zal veel vragen oproepen bij de personages. Bovendien leren we de kwade tweeling, Michael genaamd, beter kennen. Tom Ellis heeft onthuld dat de eerste twee afleveringen zijn favorieten zijn.

Van de previews weten we ook dat er een muzikale aflevering komt en dat er in elke aflevering veel gasten komen. Er zal geen tekort zijn aan nieuwe toevoegingen aan de cast. Onder de nieuwe personages zijn Rob Benedict, die een huurling zal spelen die gevolgd wordt door Chloe en de LAPD; Scott Porter, die detective Carol Corbett zal spelen, die gelinkt wordt aan Dan’s verleden; en Inbar Lavi, die terugkeert als Eve.

Lucifer 5B: releasedatum en tijd op Netflix

De nieuwe afleveringen van Lucifer zullen vanaf 9 uur ’s ochtends op 28 mei 2021 beschikbaar zijn op Netflix, het platform dat de tv-serie heeft verwelkomd en vernieuwd. In de tussentijd kunt u de oude en beste afleveringen bekijken en veel tv-series die op Lucifer lijken.