AVM breidt aanbod voor resellers uit

Communicatiespecialist AVM heeft zijn partnerprogramma een make-over gegeven. Binnenkort worden zes nieuwe online webinars gehouden en wordt de workshopreeks voortgezet.

Met het Partner@AVM-programma biedt AVM haar resellers informatie en content die volgens het bedrijf specifiek is afgestemd op hun wensen en behoeften. De in Berlijn gevestigde communicatiespecialist heeft nu zijn partnerprogramma uitgebreid en biedt in totaal zes nieuwe online webinars en workshops aan in Stuttgart, München en Hamburg als onderdeel van de AVM Academy.

De eerste drie internettrainingen, die worden geleid door getrainde medewerkers van de fabrikant, zijn bedoeld om deelnemers vertrouwd te maken met de prestatiekenmerken en functies van de Fritzbox. Andere seminars gaan over geïntegreerde IP-telefonie en het gebruik van online-opslag in het lokale netwerk. Met behulp van een tekstchat kunnen vragen worden gesteld aan de trainers tijdens en na de webinars. De workshops van een hele dag in Stuttgart, München en Hamburg hebben ook betrekking op de Fritzbox en alle andere producten van de Fritz-familie. In de trainingsruimten van Unilog Integrata of de AVM-vestiging in München zullen AVM-medewerkers de vakhandelaren aan de hand van praktijkvoorbeelden de vele functies van de producten laten zien.

Alleen geregistreerde vakhandelaren kunnen zich via het AVM-partnerportaal inschrijven voor de workshops en webinars. Ook bestaat de mogelijkheid om een gewenste locatie voor toekomstige workshops op te geven. De seminars zijn gratis en deelname is vrijblijvend.

Data van de webinars (telkens om 10.00 uur)

  • 31.07.09, Fritz Solutions: Internetcommunicatie
  • 07.08.09, Fritz Solutions: Telefonie
  • 14.08.09, Fritz Solutions: Home Networking
  • 21.08.09, VPN: IP Basics / VPN in der Praxis (12.00 Uhr)
  • 28.08.09, Ken Basics

Termine der Workshops (jeweils 10.00 – 16.00 Uhr)

  • 23.07.09, Stuttgart (Unilog Integrata)
  • 28.07.09, München (AVM-Niederlassung)
  • 30.07.09, Hamburg (Unilog Integrata)