All-in-one computers voor zakelijk gebruik

MSI lanceert twee nieuwe all-in-one computers voor zakelijke klanten. De Pro 24X 10M met Core processor is bedoeld voor het kantoor of de receptie, de Pro 16T 10M met Intel Celeron of Pentium voor kassa of POI systemen.

De MSI Pro 24X 10M is een slanke all-in-one PC voor zakelijk gebruik. De ruimtebesparende computer met een 23,8-inch beeldscherm is geschikt voor het bureau op kantoor, het callcenter en de receptie in bedrijven, in winkels of in hotels. MSI biedt de all-in-one PC aan met drie verschillende Intel processoren: Core i3-10110U, Core i5-10210U of Core i7-10510U. De mobiele CPU’s uit de Comet Lake-familie met twee of vier kernen hebben toegang tot maximaal 32 GB RAM. Een M.2 SSD met PCIe SSD fungeert als de gegevensdrager van het systeem. Bovendien biedt de computer ruimte voor een extra 2,5 inch HDD, die gemakkelijk toegankelijk is achter een klep aan de zijkant van de roestvrijstalen behuizing. Het IPS-paneel zonder aanraakfunctie, gevat in zeer smalle frames, biedt een Full HD-resolutie. Bovendien kan een tweede beeldscherm via HDMI worden aangesloten. Twee GbE-poorten zijn ook beschikbaar aan de achterkant van de computer. Optioneel kan een AC WLAN controller worden geïnstalleerd. Een VESA-bevestiging maakt installatie op een monitorarm of muurbeugel mogelijk.

Touch All-in-One PC met COM-poorten

De fabrikant gebruikt een antireflecterend single-touch paneel met 1.366 x 768 pixels in de 15,6-inch All-in-One computer Pro 16T 10M. Het is dus geschikt voor kassa- of boekingssystemen, alsook voor gebruik als informatieterminal. MSI biedt de ventilatorloze computer aan met de dual-core CPU’s Intel Pentium Gold 6450U of een Celeron 5205U, die ook tot de Comet Lake familie behoren. De computer heeft een M.2-sleuf met PCIe-interface, een houder voor interne 2,5-inch schijven en een extern toegankelijke HDD caddy voor een extra 2,5-inch schijf. Ook een geheugenkaartlezer is ingebouwd. Voor netwerktoegang biedt de computer AC WLAN met Bluetooth 5.0 en twee LAN-poorten. Randapparatuur zoals barcodescanners of bonprinters kunnen via twee COM-poorten worden aangesloten. Een parallelle poort maakt het gebruik van oudere dot-matrix printers mogelijk indien afdrukken met carbon kopieën noodzakelijk zijn. De Pro 16T 10M heeft ook een VESA-bevestiging. MSI heeft geen prijzen meegedeeld voor de twee all-in-one computers.