Programma’s voor het downloaden van apps die niet beschikbaar zijn in Italië

Als een app niet beschikbaar is in Italië op de Google Play Store, maar u wilt het toch downloaden, kunt u APK-bestanden of een gratis VPN gebruiken.

Het gebeurt dat wanneer u een app probeert te downloaden die u zo interesseert in de Google Play Store, of zelfs in de App Store, u de melding leest “Het gevraagde item is momenteel niet beschikbaar in uw land”. Dit betekent dat het zonder een gids die uitlegt hoe je dit moet doen, niet mogelijk is om apps te downloaden die in jouw land niet beschikbaar zijn op Android. Hieronder vindt u alle tips die u nodig hebt om dit te doen, het is heel simpel.

Google Play Store is een zeer rijke bron van allerlei soorten apps, in staat om aan de behoeften van elke gebruiker te voldoen, verschillend in geslacht, leeftijd, interesses en nog veel meer. Het gebeurt echter soms dat we een app willen die niet in de Store beschikbaar is en die we niet op onze smartphone of mobiel apparaat van welke soort dan ook kunnen hebben. Dus als we ons in de situatie bevinden dat we de app waarin we geïnteresseerd zijn niet kunnen installeren omdat hij niet Italiaans is, hoeven we alleen maar een van de oplossingen te volgen die we hieronder voorstellen.

Apps geblokkeerd in Google Play Store, hoe ze te downloaden

Als u een Android-smartphone hebt, kunt u de app in APK-formaat installeren of u kunt zelfs de lokalisatie trucjes uithalen, heel slim. Als je een iPhone hebt, kun je een Apple ID aanmaken onder een valse identiteit. Laten we eens nader bekijken hoe u apps kunt downloaden die niet beschikbaar zijn in het VK in de Google Play Store.

App opslaan op verlanglijst

Dus laten we ter zake komen, als u apps wilt downloaden die niet beschikbaar zijn in het VK op Android-toestellen, dan is de eerste suggestie die we u geven om op de + link te klikken om toe te voegen aan de verlanglijst. U kunt dan vanaf mobiel naar het menu van de Play Store gaan en de Verlanglijst selecteren om alle geïnstalleerde apps te zien.

Vanaf pc moet u hetzelfde doen en vervolgens klikken op het pictogram met een tandwieltje dat zich rechtsboven bevindt. Dan kunt u de app kiezen die u niet kunt downloaden en klikken op het pictogram met de drie verticale stippen rechtsboven. Op deze manier kunt u de optie Delen kiezen in het pop-up menu. Als u niet uw mobiele apparaat maar uw pc gebruikt, kunt u de URL van de app gewoon uit de adresbalk kopiëren.

Niet-beschikbare apps downloaden met APK Downloader

Een van de alternatieven voor het downloaden van apps die in uw land niet beschikbaar zijn, is APK Downloader. Ga dus eerst naar de eerste site en plak de link die je nodig hebt in het veld met de Google Play URL of Package Name. Klik vervolgens op Generate Download Link en vervolgens op Click Here to Download App Name Now.

Als het downloaden is voltooid, hoeft u alleen nog maar de app die in uw land niet beschikbaar is, op uw smartphone te installeren. Het is belangrijk dat u niet vergeet Onbekende Bronnen in te schakelen, zodat u ook apps kunt installeren die afkomstig zijn van andere bronnen dan de officiële Play Store, die u kunt vinden door te klikken op Instellingen en vervolgens op Beveiliging.

Niet-beschikbare apps downloaden met Veilige VPN

Het alternatief voor het downloaden van buitenlandse apps naar uw Samsung- of ander Android-toestel is het installeren van een gratis VPN op uw smartphone of toestel, die u kunt vinden in de Google Play Store. Een van de meest populaire en effectieve is Secure VPN, u hoeft het alleen maar te downloaden en te installeren, vervolgens opent u de VPN-app en klikt u op de knop Verbinden. Klik vervolgens op het Duitse vlagsymbool in de rechterbovenhoek, dat u naar de pagina Servers brengt en het land instelt waarin de app beschikbaar is.

Vanaf uw telefoon klikt u op Instellingen, selecteert u vervolgens Apps en vervolgens Google Play Store. Klik dan op Voltooien of Geforceerd afsluiten. Open Geheugen, klik op Gegevens wissen en Cache legen om gegevens en cache te wissen. Open vervolgens de browser van uw toestel, zoek naar de buitenlandse app die u wilt downloaden en zoek de bijbehorende link naar de buitenlandse Play Store. U kunt dan Installeren kiezen, en dan Overslaan, in het geval u gevraagd wordt uw account in te stellen. Op dit moment kunt u gewoon wachten tot de installatie is voltooid en dan de VPN loskoppelen. Het proces is zeer eenvoudig en doeltreffend.