Hoe kijk je naar de 2019 Argentijnse MotoGP GP live streaming

Ontdek hoe je de 2019 Argentijnse MotoGP GP kunt kijken voor gratis streaming op smartphones, tablets en computers

De eerste race in Qatar bevestigde wat we tijdens de wintertests al hadden gezien: het 2019 MotoGP kampioenschap zal zeer evenwichtig zijn en tot het einde zullen er veel rijders strijden voor de eindoverwinning: Dovizioso, Marquez, Rossi, Vinales, Petrucci, Lorenzo (nog herstellende) en Crutchlow. Aan deze rijders moeten we het Suzuki-duo toevoegen, zeer in vorm in hun eerste uitje van het seizoen.

De eerste vrije training van de 2019 MotoGP Argentine GP bevestigt de grote balans van de eerste race: het is moeilijk om een favoriet voor de race te kiezen. Het wordt nog een onzekere strijd tot aan de finish, waarbij Dovizioso klaar is om zich te herpakken en zich te gaan opwerken in het klassement. Zoals gewoonlijk zit Marc Marquez achter hem aan. Hij staat tweede in Qatar en wil zo snel mogelijk weer winnen. Ook Valentino Rossi lijkt zich op zijn gemak te voelen op het circuit van Termas de Rio Hondo en is klaar om te strijden voor een podiumplaats.

De 2019 MotoGP Argentine Grand Prix is een Sky exclusive en wordt uitgezonden op SkySport MotoGP (208). Voor degenen die geen Sky-abonnement hebben, is er de mogelijkheid om de race uitgesteld te bekijken op TV8, een digitaal terrestrisch kanaal. Hier lees je hoe je de Argentijnse GP 2019 live streamt. 

Argentijnse GP 2019 MotoGP kwalificatie: tijdschema en live tv

Het wordt een zeer interessante kwalificatie die het mogelijk zal maken om te begrijpen wie de favorieten zijn voor de race op zondag 31 maart. Om de kwalificatie van de 2019 MotoGP Argentina GP op tv te zien, moet je om 19:05 uur aansluiten op SkySport MotoGP. De kwalificatie zal ook worden uitgesteld op TV8 vanaf 20:30. Om live streaming van de kwalificatie van de Argentijnse GP 2019 te zien, moet je SkyGo gebruiken of verbinding maken met de website van TV8

Argentinië 2019 MotoGP: tijden en live tv

De start van de Argentijnse MotoGP van 2019 is vastgesteld op 20:00 uur. Het live-verslag is exclusief voor Sky en wordt uitgezonden op SkySport MotoGP. De uitgestelde uitzending is op TV8 om 20:30. Het zal mogelijk zijn om de Argentijnse GP 2019 te volgen in live streaming op SkyGo en de website van TV8.

Hoe kijk ik Argentijnse GP 2019 MotoGP live streaming op SkyGo

De tweede grand prix van het 2019 MotoGP-kampioenschap is een exclusiviteit van Sky, dat de rechten heeft gekocht om alle races op de kalender uit te zenden. Wie de race niet op tv kan volgen, kan de MotoGP Grand Prix van Argentinië van 2019 live volgen via SkyGo, het on-demandplatform van Sky.

Om SkyGo te gebruiken, moet je een Sky-abonnee zijn, je registreren op de website van Sky en een van de ondersteunde apparaten gebruiken (smartphone, tablet en computer). De SkyGo-app kan worden gedownload van de website van Sky of in de Google Play Store en App Store.

Om livestreaming van de 2019 MotoGP Argentine GP te bekijken, moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en op TV Channels drukken. Er wordt een pagina geopend met alle kanalen die beschikbaar zijn voor streaming op het platform en scroll naar beneden tot je SkySport MotoGP tegenkomt. Op dit punt moet u het kanaal selecteren en op de knop Afspelen klikken. Binnen enkele seconden start de 2019 Argentijnse GP streaming.

Hoe kijk je Argentijnse GP 2019 MotoGP gratis streaming op TV8

Als je geen Sky-abonnement hebt, kun je de grand prix op TV8 met vertraging bekijken. Als je niet thuis bent, biedt de zender ook gratis live streaming van de GP van Argentinië van 2019 op zijn website. U hoeft zich niet te registreren, u hoeft alleen maar een van de ondersteunde apparaten te gebruiken.

Om de Argentijnse Grand Prix gratis live te bekijken, moet u uw browser openen, de website van TV8 starten en een paar seconden wachten tot het kanaal vanaf de startpagina begint te streamen. De afspraak is om 20:30.