Hoe te kijken naar Tottenham – Ajax in Champions League live streaming

Zoek uit waar je Tottenham – Ajax, eerste leg van de Champions League halve finale 2018-2019, live streaming gratis kunt kijken

De twee outsiders van de Champions League 2018-2019 staan tegenover elkaar in de eerste leg van de halve finale. Vanavond in Londen nemen Tottenham en Ajax het veld, twee ploegen die aan het begin van de competitie zeker niet de favorieten waren.

De weg van de Engelsen en de Nederlanders is spannend geweest. De ploeg van Pochettino schakelde Inter Milan uit in de voorrondes, Borussia Dortmund in de ronde van 16 en Manchester City in de kwartfinales in een van de meest vermakelijke confrontaties van de laatste jaren. Ajax daarentegen schakelde Real Madrid, de titelverdediger van de Champions League, uit in de ronde van 16 en daarna Juventus, een van de favorieten voor de eindzege.

Tottenham tegen Ajax is een exclusieve uitzending van Sky, dat de wedstrijd zal uitzenden op SkySport Uno (201) en SkySport Football (203). Fans kunnen Tottenham – Ajax uit de Champions League streamen op SkyGo, lees hier hoe.

Tottenham – Ajax: tijd en waar te zien op tv

Tottenham – Ajax trapt af om 21:00 uur. De wedstrijd is te zien op satelliet- en digitale terrestrische televisie op Sky-kanalen.

Hoe kijk je naar Tottenham – Ajax live streaming op SkyGo

Twee outsiders die strijden om een plaats in de Champions League-finale. Onmogelijk te voorspellen in het begin, maar Tottenham en Ajax hebben op het veld de kwalificatie voor de halve finales van de maximale Europese competitie verdiend, door van tijd tot tijd tegenstanders uit te schakelen die op papier sterker waren. Wie de halve finale eerste leg van de Champions League 2018-2019 niet wil missen, kan Tottenham – Ajax live streaming volgen op SkyGo, on-demand platform van satelliet-tv.

Om SkyGo te gebruiken moet je een Sky-abonnee zijn, geregistreerd zijn op de website van de satellietzender en een van de ondersteunde apparaten gebruiken (smartphone, tablet en computer). De SkyGo-app kan worden gedownload van de website van Sky of in de Google Play Store en App Store.

Om Tottenham – Ajax live te streamen, moet u SkyGo opstarten, uw referenties invoeren en klikken op TV-kanalen. Er wordt een pagina geopend met alle Sky-kanalen die beschikbaar zijn voor streaming: scroll naar beneden naar SkySport Uno (201) en SkySport Football (203). Selecteer een van de twee kanalen en klik op het pictogram “Afspelen”: binnen enkele seconden begint de streaming van Tottenham – Ajax, eerste etappe van de halve finale van de Champions League 2018 -2019.

Als u geen Sky-abonnement hebt, kunt u de live-tekst van Tottenham – Ajax volgen op de website van Virgilio Sport.