Hoe kijk je Ajax – Juve gratis via free-to-air en live streaming

Ontdek waar je Ajax – Juventus kunt kijken op free-to-air tv of live streaming gratis op computers, smartphones en tablets

Vanavond wordt in Amsterdam de eerste etappe van de Champions League-kwartfinale 2018 -2019 tussen Ajax en Juventus gespeeld. De Bianconeri komen naar de wedstrijd met hun achtste opeenvolgende Scudetto praktisch gewonnen (slechts één punt ontbreekt) en met een zeer goede pisco-fysieke conditie.

Na het huzarenstukje tegen Atletico Madrid, wil Juventus hun avontuur in de Europese topcompetitie voortzetten. We moeten de hattrick van Cristiano Ronaldo tegen de Colchoneros vergeten en alleen denken aan de uitdaging tegen Ajax. Op papier is de ploeg van Massimiliano Allegri de favoriet, maar de Lancers hebben laten zien dat ze een echte ploeg zijn (en de 4-1 overwinning tegen Real in Madrid bewees dat). Juventus arriveert in Amsterdam met twee belangrijke afwezigen: Chiellini, opgehouden door een kuitblessure, en Emre Can. Positief is dat Cristiano Ronaldo en Douglas Costa weer van de partij zullen zijn.

Juventus-fans zullen genoeg mogelijkheden hebben om de wedstrijd op tv te volgen. Ajax – Juventus wordt vrij uitgezonden op Rai 1 en via de satelliet op SkySport Uno (kanaal 201). Wie niet thuis kan zijn, kijkt naar Ajax – Juventus in gratis live streaming op RaiPlay en SkyGo.

Ajax – Juventus: aftraptijd

De aftrap van Ajax – Juventus is vastgesteld op 21:00 uur. De TV-verbinding zal echter veel vroeger beginnen. Op Rai1 is de afspraak gemaakt om 20:30, aan het eind van het nieuws. Op Sky daarentegen begint de live-uitzending om 20:00 uur met de link-up vanuit de studio.

Waar is Ajax – Juventus free-to-air op tv te zien

De beste wedstrijd van de Italiaanse ploegen op woensdagavond van de Champions League wordt live op free-to-air uitgezonden door RAI. Dus, afspraak om 20:30 op Rai 1 om Ajax – Juventus free to air te kijken. Voor wie niet thuis kan zijn, is er de mogelijkheid om de wedstrijd gratis te streamen op RaiPlay.

Hoe kijk je Ajax – Juventus in streaming op SkyGo

Sky heeft de rechten op alle Champions League-wedstrijden voor de komende drie jaar gekocht. Fans kunnen Ajax – Juventus volgen op SkySport Uno (kanaal 201) en ook in live streaming op SkyGo, het on-demand platform van Sky.

Om SkyGo te gebruiken moet je een Sky-abonnee zijn, een profiel hebben op de website voor satelliettelevisie en een van de ondersteunde apparaten gebruiken (smartphone, tablet en computer). De SkyGo-applicatie kan worden gedownload van de website van Sky of in de Google Play Store en App Store.

Om Ajax – Juventus te streamen moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en klikken op TV-kanalen. Een nieuw tabblad wordt geopend met alle kanalen die beschikbaar zijn op het platform en naar beneden scrollend vindt u SkySport Uno. Door het kanaal te selecteren en op de afspeelknop te drukken, zal de streaming van Ajax – Juventus beginnen.

Hoe kijk je Ajax – Juventus live streaming gratis op RaiPlay

Als je geen Sky-abonnement hebt, kun je Ajax – Juventus live streaming gratis kijken op RaiPlay, het on-demand platform van de staatstelevisie. Om RaiPlay te gebruiken heb je geen abonnement nodig (je hoeft je alleen maar gratis aan te melden voor de dienst) en gebruik je een van de ondersteunde apparaten (smartphones, computers en tablets).

Om Ajax – Juventus in gratis streaming te kijken moet je RaiPlay opstarten, je gegevens invoeren en op Dirette klikken. Een nieuwe pagina zal openen met alle Rai kanalen die beschikbaar zijn in streaming: klik op de banner gewijd aan Rai 1 zal de live streaming van Ajax – Juventus starten. De verbinding begint om 20:30 uur, na afloop van het nieuws.

Als u Ajax – Juventus niet kunt zien, hebt u de mogelijkheid om de live-tekst van de wedstrijd op Virgilio Sport te volgen.