Hoe krijg je een gratis skin op Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Mobile

Het samenvoegen van je Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Mobile accounts kan je een gratis skin opleveren en kijken. Dit is hoe

Een begin van 2020 om te onthouden voor Call of Duty. De lancering van de gratis Battle Royale (Call of Duty: Warzone) en de smartphone-game (Call of Duty: Mobile) heeft de titel weer op de kaart gezet, waardoor het een van de meest bekeken games op Twitch is geworden. Dit is grotendeels te danken aan Call of Duty: Warzone, dat in een paar maanden tijd meer dan 60 miljoen downloads heeft geklokt, een record voor de franchise.

Wat verklaart het bijna onverwachte succes van de twee nieuwe Call of Duty-titels? Het feit dat ze gratis te spelen zijn heeft veel fans zeker in staat gesteld de spellen te testen, maar de gameplay heeft ook een verschil gemaakt. Call of Duty: Warzone brengt een heleboel nieuwe functies naar de Battle Royale-wereld die zowel door de critici als de spelers zijn toegejuicht. Hoewel Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Mobile twee verschillende games zijn, zijn ze wel degelijk met elkaar verbonden. Door de twee titels aan hetzelfde Call of Duty-account te koppelen, kun je zelfs gratis voorwerpen krijgen die je in het spel kunt gebruiken. Hier lees je hoe.

Hoe koppel je Call of Duty: Warzone aan Call of Duty: Mobile om gratis skins te krijgen

Twee verschillende videogames voor verschillende platforms. Zoals fans zullen weten, is Call of Duty: Warzone beschikbaar voor pc-, PS4- en Xbox One-gebruikers, terwijl Call of Duty: Mobile kan worden gedownload op Android- en iOS-smartphones.

Om gebruikers te verleiden om beide titels te spelen, hebben de Call of Duty-ontwikkelaars besloten om een skin en een horloge weg te geven aan degenen die de accounts van de twee games aan elkaar koppelen. Om de skin en het horloge te krijgen, moet je beide titels starten en inloggen met exact dezelfde account. Op deze manier ontvang je binnen een paar uur de cadeaus die je kunt gebruiken op Call of Duty: Mobile.