Woolet, de slimme portemonnee die waarschuwt als je bestolen bent

Met de hand gemaakt, is de portemonnee binnenin uitgerust met sensoren die de eigenaar waarschuwen als hij hem verliest of steelt. Hij kost $129

Voor zakkenrollers oppassen. Als we in de metro of bus omhoog kijken, is het eerste wat ons opvalt vaak deze zin. De burgers van Rome en Milaan weten er iets van.

Technologie zou ons weer eens te hulp kunnen schieten, dankzij een werkelijk geniale uitvinding: een slimme portemonnee die de eigenaar waarschuwt als iemand hem probeert af te pakken. Een klein apparaatje dat alarm slaat zodra het zich van het slachtoffer verwijdert en het onfortuinlijke slachtoffer in staat stelt, als een bloedhond, het spoor van de dief te volgen. Woolet, zo heet het innovatieve apparaat, ziet eruit als een gewone handtas, esthetisch mooi en elegant. Binnenin verandert de portemonnee echter in een apparaat dat niet onderdoet voor een slim object, dankzij speciale sensoren.

Features of Woolet

Voordat we overgaan op de werking en de interne features, staan we nog een keer stil bij het uiterlijke vertoon. De slimme portemonnee is gemaakt in Europa, met de hand gestikt in echt Italiaans leer. Laten we het nu hebben over het meest interessante aspect: de interne sensoren die ervoor zorgen dat je het toestel nooit uit het oog verliest. Het hart van de technologie is de Bluetooth radioverbinding en een batterij die gemiddeld 6 maanden meegaat. De batterij kan draadloos worden opgeladen, dankzij de integratie van Qi-technologie. De high-tech portemonnee beschikt ook over een luidspreker, die in werking treedt wanneer het apparaat zich van de eigenaar verwijdert (en een intensiteit tot 90 decibel produceert).

Synchroniseert met uw smartphone

Een belangrijke rol wordt gespeeld door de app, waarmee u uw slimme apparaat kunt beheren. Zoals gezegd, kunt u met de sensoren uw portemonnee volgen: handig wanneer u bijvoorbeeld uw portemonnee ergens vergeet, of wanneer hij gestolen is. Het apparaat stuurt meldingen naar de smartphone zodra deze buiten het bereik van de gebruiker is.

Prijs

Er zijn twee versies, die rechtstreeks op de website van het bedrijf kunnen worden gekocht. De basisversie, Woolet 2.0, kost $ 129, terwijl de premium versie, Woolet Travel XL, die groter is dan het instapmodel, is geprijsd op $ 149.

De Woolet 2.0 is beschikbaar voor aankoop rechtstreeks van de website van het bedrijf.