Hoe kijk je Juventus – Chelsea in de Champions League gratis

Hier zie je hoe je Juventus Chelsea vanavond, woensdag 29 september, in de Champions League 2021-2022 gratis live kunt streamen

Voor nog twee seizoenen naast het huidige, zullen sommige wedstrijden voor de Beker der Grote Oren alleen via live streaming te zien zijn. Maar de huidige editie (2021-2022) van de Champions League heeft al geschiedenis geschreven als de eerste ooit met een aantal wedstrijden die exclusief op internet worden uitgezonden.

Een revolutie waar Amazon Prime Video een handje van had, door zijn uitzendinfrastructuur ter beschikking te stellen en de organisatoren van het toernooi ervan te overtuigen om het de exclusieve uitzending van de 16 beste woensdagwedstrijden van het begin tot het einde van het huidige Champions League-seizoen toe te staan. Onder deze 16 beste wedstrijden die live worden gestreamd op Amazon Prime Video is de allereerste Champions League-wedstrijd die op het web wordt uitgezonden, Inter Milaan – Real Madrid op 15 september, en er zijn twee wedstrijden van Juventus, tegen Chelsea vanavond en bij Zenit Sint-Petersburg op 20 oktober. Hier leest u hoe u Juventus – Chelsea in de Champions League gratis kunt kijken.

De Champions 20-21: alleen live streaming

Het verhaal is bekend. Sky, dat de laatste paar edities van de Champions League heeft uitgezonden, zal dit jaar 121 van de 137 wedstrijden kunnen uitzenden en de volgende twee wedstrijden ook. De overige wedstrijden, waarvoor Sky niet de rechten heeft, zijn de 16 wedstrijden waarvan de rechten exclusief door Amazon Prime Video zijn gekocht, zodat ze alleen op het platform van Amazon te zien zullen zijn.

Inter – Real is al uitgezonden, gevolgd door Inter-fans maar ook door fans van goed voetbal, zonder enig probleem in termen van signaal of live zichtbaarheid van de wedstrijd zelf, vanavond om 21.00 uur is het de beurt aan Juventus en Chelsea om te debuteren op Amazon Prime Video, terwijl volgende week woensdag, 20 oktober, Allegri’s Juventus zal terugkeren op de schermen van abonnees op het platform van de reus van de online handel.

Alle wedstrijden met een aftrap om 21.00 uur worden live uitgezonden, met een voorwedstrijd die om 19.30 uur begint. Onder de betrokken journalisten en commentatoren bevinden zich voormalige Sky-gezichten (Marco Cattaneo en Alessia Tarquinio), voormalige Dazn-gezichten (Giulia Mizzoni) en voormalige Mediaset-gezichten (Sandro Piccinini, die de vaste commentator zal zijn naast voormalig AC Milan-speler Massimo Ambrosini, ook een voormalig Sky-speler). In de studio zullen Clarence Seedorf, Claudio Marchisio, Gianfranco Zola, Julio Cesar, Luca Toni, Federico Balzaretti en voormalig scheidsrechter Gianpaolo Calvarese aanwezig zijn.

Juventus v Chelsea, waar en hoe kijk ik gratis

De enige manier om de live Champions League-wedstrijd Juventus v Chelsea, die op woensdag 29 september om 21.00 uur aftrapt, te bekijken is met een Amazon Prime-abonnement. Alle abonnees van de dienst hebben het recht om de wedstrijd te bekijken zonder extra kosten of toeslag.

Diegenen die geen abonnee zijn, kunnen gebruik maken van de gratis proefperiode van 30 dagen die Amazon aanbiedt om gratis live Juventus – Chelsea in de Champions League te bekijken. Aan het einde van de proefperiode kunt u ervoor kiezen om te stoppen, €3,99 per maand te betalen of €36 per jaar.

Om de wedstrijden te zien, logt u gewoon in op Prime Video, selecteert u Sport in het gedeelte Categorieën en vervolgens Uw live en aankomende evenementen. U kunt ook toegang krijgen tot Amazon Prime Video via de app (of op de homepage van de website van Amazon) en het gedeelte over de UEFA Champions League invoeren.

Aanmelden voor Amazon Prime Video en gratis naar de Champions League kijken

Italiaonline presenteert producten en diensten die online via Amazon en/of andere e-commerce kunnen worden gekocht. In geval van aankoop via een van de op de pagina aanwezige links, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.