Het juiste HP Care Pack dankzij online adviseur

Actebis Peacock maakt het voor resellers nu makkelijker om het juiste HP Care Pack te vinden – met de nieuwe “HP Care Pack Advisor”. Het is nu verkrijgbaar in de Actebis Peacock online shop.

Wanneer IT niet werkt, verwacht de klant een snelle remedie. Verkooppartners van Hewlett-Packard (HP) kunnen hiervoor de bijbehorende HP Care Pack services aanbieden. Om partners te helpen het juiste zorgpakket te vinden voor het slechtst denkbare scenario, heeft Actebis Peacock nu nog een online adviseur uitgebracht die de weg wijst naar de juiste dienst en het juiste serviceniveau. De onlinetool bepaalt op basis van de geselecteerde kenmerken het passende dienstverleningsproduct en geeft onmiddellijk het desbetreffende aanbod weer.

Het hoogtepunt: ook oudere apparaten worden ondersteund. Zo kunnen zelfs garantie-uitbreidingen, zogenaamde post-warranty services, worden gevonden voor een HP product dat niet meer te koop is. De HP Care Pack Advisor is te vinden in de Actebis Peacock online shop in de sectie “Shopping Tools” of direct op de betreffende productpagina.