Hoe kijk je gratis tv op internet

Wie zei dat je een digitale ether- of satellietantenne nodig hebt om tv-programma’s te bekijken? Zo kijk je gratis tv op pc’s en smartphones

Italiaanse tv-kijkers moeten zich binnenkort opmaken voor een nieuwe revolutie. Om frequenties voor 5G-connectiviteit vrij te maken, zullen in 2020 de oude digitale terrestrische repeaters van de eerste generatie worden uitgeschakeld en die van de tweede generatie worden ingeschakeld. Als u een tv na 2017 hebt gekocht, zult u geen problemen ondervinden, omdat de tv’s compatibel zijn met de nieuwe normen; als u echter een oudere tv hebt, zult u een nieuwe tv of een decoder moeten aanschaffen.

Of als alternatief kunt u de antennekabel loskoppelen en overschakelen naar het web. Als u wilt, kunt u gratis tv kijken op internet vanaf uw computer of smartphone. Alles wat je nodig hebt is een voldoende snelle webverbinding (theoretisch zou een 8 mega ADSL voldoende kunnen zijn, maar het is aan te raden om minstens een 20 mega te hebben) en een smart TV (of een dongle waarmee je de TV in een smart TV kunt veranderen) en je bent klaar. U zult in staat zijn om RAI live streaming, Mediaset kanalen live streaming en de meeste van de omroepen die u gewoonlijk kijkt op digitale terrestrische TV te bekijken.

Hoe RAI live streaming gratis te bekijken

Als u geïnteresseerd bent in het kijken naar live streaming van RAI-kanalen, maakt u gewoon verbinding met het RaiPlay-portaal of downloadt u de app van de website van de staatsomroep (beschikbaar voor iPhone, iPad, Android, Kindle en PC Windows 10). Dankzij RaiPlay kunt u alle zenders die beschikbaar zijn op digitale terrestrische televisie live bekijken en niet alleen: het platform geeft u toegang tot allerlei on-demand content (door RAI geproduceerde programma’s, drama’s, films en nog veel meer).

Hoe kijkt u gratis RAI op internet? Niets is eenvoudiger: nadat u de app hebt gedownload of verbinding hebt gemaakt met de website, selecteert u gewoon het kanaal in de sectie Directs of kiest u een van de inhoud op aanvraag om te kijken wanneer u maar wilt, zonder dat u tv-schema’s hoeft bij te houden.

Hoe kijkt u gratis live streaming van Mediaset

Als u geïnteresseerd bent in de Biscione-netwerken, maakt u gewoon verbinding met de Mediaset Play-website of downloadt u de app van de Mediaset-website. In tegenstelling tot de hierboven beschreven procedure voor RAI-kanalen, moet u een profiel aanmaken om gratis live streaming tv te kunnen kijken met Mediaset. Dit is volledig gratis (u kunt ook uw Facebook- of Google-gegevens gebruiken), maar het duurt maar een paar seconden.

Hoe kunt u Mediaset gratis via internet bekijken? Nogmaals, het is heel eenvoudig: eerst moet je de app downloaden of naar de site gaan, inloggen op je profiel en dan naar de sectie Kanalen of Ondemand gaan om te kiezen wat je wilt kijken.

Hoe kijk ik gratis live streaming van La 7

Om live naar La 7 te kijken vanaf uw pc of smartphone, start u gewoon uw favoriete webbrowser, gaat u naar de sectie “Live streams” van het portaal van de omroep en wacht u tot de feed is geladen.

Hoe kijk ik gratis live streaming van TV8

Zoals u weet, is gratis live streaming van Sky onmogelijk (tenzij u besluit om illegale trucs te gebruiken). Natuurlijk kunt u SkyGo gebruiken, maar u hebt nog steeds een abonnement op het satellietplatform nodig om toegang te krijgen tot Sky-kanalen en -programma’s. Als u Formule 1 live streaming of andere Sky-programma’s wilt bekijken, kunt u een beroep doen op TV8, het digitale aardse kanaal dat eigendom is van de Britse omroep.

Hoe kijkt u naar TV8 live streaming? Ga naar het officiële portaal vanaf uw PC of smartphone, klik op Streaming en wacht tot de speler geladen is.