Chips & More rust USB-sticks uit met nieuwe suite

Distributeur Chips & More installeert Steganos-Safe, Symantec’s Norton Internet Security 2009 en O&O Media Recovery-4 gratis op CN Memory USB-sticks.

Bij Chips and More is voortaan elke geleverde USB-stick voorzien van een OEM-versie van Steganos-Safe, Norton Internet Security 2009 en O&O Media Recovery 4. Dit omvat de gevoelige gebieden van encryptie, beveiliging en herstel voor PC’s en notebooks.

“Vanaf het allereerste begin hebben onze vooraf geïnstalleerde softwarepakketten precies voldaan aan de eisen van gebruikers, namelijk krachtige tools ontvangen zonder extra kosten. Met de nu voltooide overstap naar de nieuwe Steganos Safe-versie, Symantec Norton Internet Security 2009 en O&O Media Recovery 4 slaan we een nieuwe weg in door herstel toe te voegen aan de allround bescherming die wordt geboden door Steganos en Symantec”, zegt Alex Laske, inkoopdirecteur bij Chips and More.

In het eerste kwartaal van 2009 zal de distributeur vrijwel alle USB-stickproducten uitrusten met de nieuwe suite, die is samengesteld in samenwerking met het marketingbedrijf Markement.

.