AnyDesk werkt vandaag niet, problemen voor remote desktop app

Sinds 9:00 uur op 28 april werkt AnyDesk niet. De remote virtuele desktop app heeft problemen en wil geen verbinding toestaan. Wat gebeurt er?

Update 10:30 uur.

Oorspronkelijk artikel

AnyDesk ligt plat: de app voor desktops op afstand, die tegenwoordig erg populair is omdat de meeste mensen in de slimme werkstand werken, werkt niet meer. De eerste meldingen kwamen binnen om 9.00 uur op 28 april, het tijdstip waarop de meeste mensen beginnen te werken, zodat de downtime hoogstwaarschijnlijk al een paar uur eerder begon.

In korte tijd zijn er duizenden meldingen binnengekomen, een teken dat het probleem vrij ernstig is en niet alleen Italië betreft. Een eenvoudige zoektocht op sociale netwerken toont aan dat het probleem wereldwijd is: er zijn berichten uit India, Duitsland en andere delen van de wereld. De redenen voor de downtime van AnyDesk zijn nog niet bekend, maar een van de oorzaken zou het grote aantal gebruikers kunnen zijn dat het programma dezer dagen gebruikt. Remote desktop apps zijn nog nooit zo belangrijk geweest, en steeds meer mensen maken er gebruik van. De technici van AnyDesk werken er zeker aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Waarom werkt AnyDesk vandaag niet

AnyDesk is tegenwoordig een zeer populaire toepassing: het stelt u in staat verbinding te maken met een andere computer (zoals die van een bedrijf), zelfs als u thuis bent of in een ander deel van de wereld. In een tijd waarin veel mensen slimmer werken, zijn apps als AnyDesk essentieel om op afstand verbinding te maken met het bureaublad. Dit zou een van de redenen kunnen zijn waarom AnyDesk momenteel niet werkt.

Sinds 9:00 uur vanochtend hebben duizenden gebruikers problemen gemeld met de applicatie: AnyDesk werkt niet en geeft hen geen mogelijkheid om verbinding te maken met het platform. Het probleem lijkt niet alleen Italië te betreffen, maar lijkt zich te veralgemenen. Op downdetector.co.uk staan veel real-time verslagen van gebruikers. We houden u op de hoogte.