Hoe Juventus – Team K-League live te kijken via streaming en tv

Ontdek waar je Juventus – Team K-League kunt kijken via streaming en tv. De wedstrijd begint om 13:00

Juventus’ Aziatische tournee gaat door. Dit keer spelen de Bianconeri van Sarri in Zuid-Korea tegen een selectie van de beste spelers uit de K-League, de hoogste competitie van Zuid-Korea. Het wordt een eenvoudige vriendschappelijke wedstrijd en de wedstrijd telt niet mee voor de International Champions League (Juventus speelt zijn laatste wedstrijd op 10 augustus tegen Atletico de Madrid).

Voor Sarri is het een goede gelegenheid om het niveau van voorbereiding van zijn spelers te testen. Na de eerste twee optredens tegen Tottenham en Inter, zal de wedstrijd tegen Team K-League hem in staat stellen nog enkele experimenten uit te voeren. Het niveau van de Zuid-Koreaanse selectie is niet van hetzelfde niveau als de vorige twee teams en dit zal Juventus de kans geven om het veld meer te controleren. Er moet echter rekening worden gehouden met vermoeidheid: de Bianconeri speelden woensdag tegen Inter en gisteren waren ze bezig in Shanghai. Tussen het reizen en trainen door hebben de spelers weinig tijd gehad om uit te rusten.

Juventus – Team K-League wordt uitgezonden door SkySport op SkySport Arena (202). De wedstrijd kan ook worden gestreamd op SkyGo.

Juventus – Team K-League: speelschema

De wedstrijd begint om 13:00 uur Italiaanse tijd. De wedstrijd wordt gespeeld in het World Cup Stadium in Seoul.

De vermoedelijke opstellingen van Juventus – Team K-League

Voorlopig kunnen we alleen de vermoedelijke opstellingen van Juventus geven.

Juventus (4-3-3): Szczesny; Cancelo, De Ligt, Bonucci, Coccolo; Emre Can, Matuidi, Rabiot; Bernardeschi, Mandzukic, C. Ronaldo. Coach Sarri.

Waar Juventus – Team K-League te zien op TV

De vriendschappelijke wedstrijd tegen de Zuid-Koreaanse selectie wordt uitgezonden op SkySport Arena, kanaal 202 van de satellietzender. De verbinding begint een paar minuten voor 13:00 uur.

Hoe kijk je Juventus – Team K-League in streaming op SkyGo

Juventus – Team K-League is ook beschikbaar in live streaming op SkyGo, de on-demand dienst van de satellietzender. Om SkyGo te kunnen gebruiken, moet u een Sky-abonnee zijn.

Om Juventus – Team K-League via streaming te bekijken, gaat u naar SkyGo, klikt u op het gedeelte Dirette en selecteert u SkySport Arena (202). Klik op het pictogram Spelen en de wedstrijd begint te streamen.