Tech Data Azlan wordt Advanced Solutions

Tech Data zal in de toekomst verschijnen als een uniform merk met de slogan “Connecting the World with the Power of Technology”. Bovendien neemt de distributeur afscheid van “Azlan”.

Tech Data kondigt zijn nieuwe merkidentiteit aan. Na de overname van Avnet’s Technology Solutions divisie eerder dit jaar, heeft Tech Data een eengemaakt wereldwijd merk gelanceerd om het volledige bereik, de efficiëntie en de technische expertise van de nu gecombineerde business te benadrukken. Tech Data zal nu wereldwijd als één merk opereren, waardoor kanaalpartners kunnen profiteren van zijn toonaangevende end-to-end portfolio van producten, oplossingen en diensten, aldus de distributeur.

Tech Data heeft zijn aanbod geconsolideerd in twee primaire oplossingenportfolio’s binnen het Tech Data-merk:

  • De portfolio Endpoint Solutions, die voorheen bestond uit het Broadline- en Mobile-aanbod van het bedrijf, biedt voornamelijk pc-systemen, mobiele telefoons samen met accessoires, printers, randapparatuur, verbruiksartikelen, software en consumentenelektronica.
  • De portefeuille met geavanceerde oplossingen omvat voornamelijk datacentertechnologieën, zoals opslag, netwerkproducten, servers, bedrijfssoftware en geconvergeerde/hyperconvergeerde infrastructuur. Het portfolio omvat ook technologieën van de volgende generatie, zoals cloud-, IoT-, mobiliteits-, beveiligings- en analyseoplossingen.

.