Hoe Juve A – Juve B te bekijken op tv en live streaming

De aftrap is om 17:00 uur in Villar Perosa voor Juventus A – Juventus B, een klassieke vroege-seizoenswedstrijd voor de Bianconeri

In de Italiaanse verbeelding is Villar Perosa de stad van de familie Agnelli. De familie komt oorspronkelijk uit dit dorp en het was hier dat Juventus tot in de jaren tachtig hun trainingskamp voor het seizoen hield. De wedstrijd aan het einde van het seizoen tussen Juventus A en Juventus B is het evenement dat de zomer van de Juventus-fans kenmerkt. Ook dit jaar is er weer de klassieke vriendschappelijke wedstrijd waarin de Juventus-fans hun favorieten van dichtbij kunnen zien. De aftrap is om 17:00 uur.

Het seizoen dat nu gaat beginnen is erg belangrijk voor Juventus. Na vijf jaar met Allegri, bezaaid met grote successen, heeft de club besloten de bladzijde om te slaan en de bank toe te vertrouwen aan Maurizio Sarri. Een tijdperk verandering voor het Juventus team, vooral vanuit het oogpunt van het spel. In de eerste vriendschappelijke wedstrijden hadden de spelers moeite om zich aan te passen aan de nieuwe manier van spelopvatting. Maar met tijd en training zal het team het spel kunnen uitdrukken dat Sarri wilde.

Juventus A- Juventus B is een Sky exclusive die de wedstrijd zal uitzenden op SkySport Serie A (202). Fans van de Bianconeri kunnen de wedstrijd ook volgen via live streaming op SkyGo.

Juventus A – Juventus B: speelschema

De aftrap is om 17:00 uur. Zoals vaak gebeurt bij vriendschappelijke wedstrijden tussen Juve A en Juve B, zal de wedstrijd waarschijnlijk vroegtijdig eindigen met een veldinvasie. De wedstrijd wordt gespeeld in het gemeentelijk stadion van Villar Perosa.

Waarschijnlijke formaties Juve A – Juve B

Het is moeilijk om een waarschijnlijke formatie van de twee teams aan te geven. Juventus A moet de eerste elftalspelers opstellen, terwijl Juve B de spelers onder 23 jaar en enkele primavera-spelers zal opstellen.

Hoe kan ik Juve A – Juve B op tv zien

Sky heeft de tv-rechten voor de vriendschappelijke wedstrijd tussen Juve A en Juve B in Villar Perosa in de wacht gesleept. De wedstrijd wordt live uitgezonden op SkySport Serie A, kanaal 202 van de satellietzender.

Hoe Juve A – Juve B te bekijken in streaming

Diegenen die aan zee van hun augustusvakantie genieten, kunnen Juventus A – Juventus B in streaming bekijken op SkyGo, het on-demand platform van de satellietzender. Om toegang te krijgen tot SkyGo moet je een abonnee zijn, een account hebben op de dienst en een van de ondersteunde apparaten gebruiken.

Om Juventus A – Juventus B te streamen, moet je SkyGo opstarten, je gegevens invoeren en op TV-kanalen klikken. Selecteer in de lijst die wordt geopend SkySport Serie A en klik op het pictogram Spelen: binnen enkele seconden begint de wedstrijd te streamen.