Hoe bekijk je jaar 2018 op Facebook

Facebook begint de video met de herinneringen aan ons 2018 aan alle gebruikers te tonen, hier is hoe we het met onze vrienden kunnen delen

Ook 2018 loopt op zijn einde en met 31 december in aantocht is het leuk om de spannendste, mooiste en grappigste momenten van dit 2018 te herbeleven. Hoe doe je dat? Gebruik de functie “Jouw jaar” op Facebook om de afgelopen 12 maanden opnieuw te beleven aan berichten, foto’s en reacties online.

De video “Jouw jaar op Facebook” is samengesteld uit de foto’s en berichten die we hebben gepubliceerd of waarin we zijn getagd en die de meeste likes en reacties hebben gekregen. In een notendop zijn dit de momenten die we met onze vrienden hebben gedeeld en die op sociale media de meeste belangstelling hebben getrokken. De video Your Year verschijnt rechtstreeks op de homepage: de release door Facebook is al begonnen en binnen enkele dagen zal hij voor alle leden beschikbaar zijn. Maar als we het nog niet gezien hebben, kunnen we het zoeken in de sectie Herinneringen. Uiteraard kunnen we, als we het leuk vinden, besluiten om de video direct op onze muur te delen.

Hoe je jaar 2018 op Facebook kunt zien

Om de video te zien die Facebook heeft voorbereid om 2018 te vieren en afscheid te nemen, hoeven we er alleen maar op te klikken. Als de sociale media ons de video al hebben getoond in onze nieuwsfeed, hoeven we alleen maar op play te drukken op de video, anders, als Facebook ons de video nog niet heeft getoond, kunnen we er handmatig naar zoeken. Als we aan de linkerkant van de startpagina van Facebook kijken, zien we een lijst met functies. Onder het kopje Explore vinden we de optie Memories en daar moeten we op klikken. Er wordt een nieuw tabblad geopend met een overzicht van de berichten en foto’s die we in de afgelopen jaren op een bepaalde dag op Facebook hebben gepubliceerd (als we het gedeelte bijvoorbeeld openen op 12 december, vinden we daarbinnen wat we één, twee, drie jaar geleden op 12 december hebben gepubliceerd). Maar het eerste stukje informatie zal uw jaar zijn. Hier vindt u de video van ons 2018 op Facebook. De video is echter nog niet vrijgegeven aan alle gebruikers en u vindt de schrijven: “Herbeleef de momenten gedeeld op Facebook in 2018. We maken een video die helemaal over jou en je jaar gaat. Kom snel terug om hem te bekijken”.

Hoe laat je anderen je jaarvideo zien op Facebook

Als je de video “Jouw jaar” leuk vindt, kun je besluiten om hem met je vrienden te delen. Standaard staat de video “Jouw jaar”, waarin al onze berichten en media-inhoud van 2018 is samengebracht, ingesteld op privé. Als u het met uw vrienden wilt delen, drukt u gewoon op de blauwe knop “Delen” onder de video en kunnen we het bekijken en becommentariëren met vrienden en familie.

.