Hoe Juventus-Valencia Champions League live streaming te zien

De Champions League is terug en voor Juventus is er de thuisafspraak tegen de Spaanse ploeg Valencia, hier is hoe de wedstrijd in gratis streaming te volgen

Na de pauze voor de nationale teams, is de afspraak met de Champions League terug. De beker van de grote oren is terug met een knal met Juventus tegen Valencia, die cruciaal is voor de Bianconeri om een plaats in de eerste ronde veilig te stellen. Hier is hoe je Juventus-Valencia live streaming gratis kunt volgen vanaf je smartphone, tablet of PC.

Voor de Bianconeri is de uitdaging tegen de Spanjaarden de kans om zich in Europa te revancheren na hun laatste verpletterende thuisnederlaag tegen Mourinho’s Manchester United. Valencia daarentegen zal een resultaat moeten halen als het zijn kansen op de volgende ronde niet wil laten slinken ten opzichte van de Britten. Als we niet thuis voor de tv zaten om de spanning van de wedstrijd tussen Juventus en Valencia te volgen, hoeven we niet te wanhopen, we hoeven alleen maar het advies van deze eenvoudige gids op te volgen om de wedstrijd Juve-Valencia live streaming te gaan kijken.

Juventus-Valencia Champions League: tv-schema’s

De wedstrijd die geldt voor de vijfde dag van de groepsfase van de Champions League 2018 tussen Juventus en Valencia is een exclusiviteit van Sky Sports, en daarom kunnen alleen abonnees van betaal-tv de wedstrijd in streaming volgen via het platform SkyGo. De aftrap in Turijn staat gepland voor 21.00 uur op dinsdag 27 november 2018. De Sky-kanalen waar we de wedstrijd zullen zien zijn:  Sky Sport Arena (kanaal 204) en op kanaal 253. Op digitale terrestrisch zal de wedstrijd live in HD te zien zijn op kanaal 384. Wie Juve en ook de andere wedstrijden wil zien, kan verbinding maken met Diretta Gol op kanaal 251.

Hoe kan ik Juventus-Valencia Champions League live streaming gratis zien

Als we abonnee zijn van het Sky Sports-pakket, maar Juve-Valencia thuis niet vanaf de tv kunnen zien, kunnen we de Champions League streaming ook volgen dankzij het platform SkyGo. SkyGo instellen op je smartphone is heel eenvoudig: download de app op een van de compatibele apparaten of op je computer, voer je Sky-accountgegevens in en wacht tot de interface is geladen. Eenmaal ingelogd op het platform maak verbinding met een van de bovenstaande kanalen en we zullen klaar zijn om Juventus-Valencia live streaming van Champions League 2018 te kijken.