Hoe Juventus – Atletico Madrid kijken op free-to-air TV en streaming

Vanavond om 21:00 uur in het Allianza Stadion neemt Juventus het op tegen Atletico Madrid voor de vijfde wedstrijd van de uitwedstrijd van de eliminatieronde van de Champions League 2019 – 2020. De bianconeri hebben zich al gekwalificeerd, maar ze zijn op zoek naar de eerste plaats in de groep: om die te veroveren, is een overwinning tegen de ploeg van Simeone noodzakelijk. Juventus – Atletico Madrid wordt uitgezonden op Canale 5, vrij te ontvangen, en door Sky op het kanaal SkySport Uno. Gratis streaming is ook beschikbaar op Mediaset Play en SkyGo (alleen voor Sky-abonnees).

Juventus komt naar de wedstrijd met een paar trainingsproblemen. De Sciglio zal een beroep doen op de linkerflank, nu Alex Sandro met een spierprobleem afwezig is. Matuidi zal terugkeren op het middenveld, terwijl Ramsey voorin zal spelen achter Cristiano Ronaldo (klaar om terug te keren na zijn voorzorgsrust tegen Atalanta) en Higuain. De Argentijn beleeft een magische periode en komt uit de dubbele met een assist tegen Atalanta. Atletico Madrid maakt een moeilijke tijd door: ze verloren hun laatste Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen en een gelijkspel in La Liga. Simeone moet het in de verdediging stellen zonder Gimenez, terwijl Joao Felix net is teruggekeerd van een blessure. Juventus – Atletico Madrid zal een spectaculaire wedstrijd worden, beide teams hebben de overwinning nodig om de doorgang van de groep of de eerste plaats veilig te stellen.

Hoe laat begint Juventus – Atletico Madrid

De aftrap van Juventus – Atletico Madrid is om 21:00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in het Allianz Stadion in Turijn.

De vermoedelijke opstellingen van Juventus – Atletico Madrid

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, De Sciglio; Khedira, Pjanic, Matuidi; Ramsey; Cristiano Ronaldo, Higuain. Allen: Sarri.

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak; Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi; Koke, Thomas, Herrera, Saul; Vitolo, Morata. Coach: Simeone.

Waar te zien Juventus – Atletico Madrid

Juventus – Atletico Madrid wordt uitgezonden op de gratis tv-zender Canale 5. De verbinding met de pre-wedstrijd studio zal beginnen om 20:50. De wedstrijd is ook te zien op SkySport Uno, kanaal 201 van de satellietzender.

Hoe Juventus – Atletico Madrid te bekijken via streaming

Om de wedstrijd via streaming te bekijken, moet je Sky-abonnee zijn en toegang hebben tot SkyGo, het on-demand platform van de satellietzender. SkyGo kan worden gebruikt op smartphones, tablets en computers.

Om Juventus – Atletico Madrid via streaming te bekijken, moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en op TV-kanalen klikken. Er wordt een lijst geopend met alle beschikbare kanalen, en door SkySport Uno te selecteren kunt u de wedstrijd live online bekijken.

Hoe Juventus – Atletico Madrid te bekijken via gratis streaming

U hoeft niet per se een Sky-abonnee te zijn om Juventus – Atletico Madrid via streaming te bekijken. Om het te gebruiken moet je geregistreerd zijn, maar registratie is gratis.

Om Juventus – Atletico Madrid in gratis streaming te kijken, moet je Mediaset Play opstarten, je referenties invoeren en op Dirette klikken. Er wordt een lijst geopend met alle beschikbare kanalen en als u kanaal 5 selecteert, begint de streaming van de wedstrijd.

Als u niet thuis bent, kunt u Juventus – Atletico Madrid live volgen op Virgilio Sport.