Hoe kijk je Napoli-Liverpool live streaming gratis

De Champions League-emoties zijn terug, Ancelotti’s Napoli wordt opgeroepen om een geweldige prestatie te leveren tegen Liverpool, hier is hoe je de wedstrijd in streaming kunt bekijken

De Champions League 2018-2019 is terug en voor Napoli is er meteen de grote uitdaging tegen Liverpool. Carlo Ancelotti’s mannen moeten een grootse prestatie neerzetten tegen de Europese vice-kampioenen om hun kansen op voortzetting van hun reis in de Champions Cup niet definitief in gevaar te brengen. En als je al plannen hebt voor vanavond, maak je geen zorgen: je kunt Napoli v Liverpool kijken via gratis live streaming vanaf zowel pc’s als smartphones.

Na het gelijkspel tegen Rode Ster in de eerste leg, kunnen de partenopei geen fouten meer maken gezien de moeilijke Champions League ronde, waarin zowel PSG als Liverpool zitten. Om de mannen van Klopp te verslaan, is Ancelotti van plan het zware geschut in te zetten, met een drietand bestaande uit Milik, Insigne en Mertens, terwijl de Engelsen reageren met de gebruikelijke drietand van wonderen Salah-Manè-Firmino. Napoli komt in de Champions League na de competitienederlaag thuis tegen Juventus, terwijl Liverpool laat gelijkspeelde tegen Chelsea. Als je niet thuis bent, lees je hier hoe je Napoli-Liverpool in de Champions League gratis kunt kijken.

Napoli-Liverpool in de Champions League 2018: tv-schema

Napoli-Liverpool in de Champions League 2018 wordt gespeeld op woensdag 3 oktober om 21.00 uur. De wedstrijd wordt uitgezonden door zowel Sky Sports als Rai. De wedstrijd van de partenopei maakt namelijk deel uit van het pakket van één wedstrijd per week van de Champions League waarvan Rai de rechten voor dit seizoen heeft gekocht.

Hoe zie je Napoli-Liverpool in gratis streaming op RaiPlay

De uitdaging van de Champions League Napoli-Liverpool wordt live uitgezonden op Rai 1. Als we om wat voor reden dan ook niet thuis kunnen zijn en we geen abonnement hebben op SkySport hoeven we niet te wanhopen. Met behulp van een mobiel elektronisch apparaat zoals een smartphone of een tablet, maar ook een laptop, kunnen we verbinding maken met de RaiPlay-website, de streaming- en on demand-dienst van Rai. Op smartphones of tablets, zowel iOS als Android, kunnen we ook de RaiPlay-app downloaden in de App Store of Google Play Store. Eenmaal op de site of de applicatie gedownload hoeven we alleen maar verbinding te maken met het live gedeelte van Rai 1 en kunnen we beginnen met het streamen van Napoli-Liverpool.

Hoe kunnen we Napoli-Liverpool gratis zien streamen op SkyGo

Als we in plaats daarvan abonnee zijn van het SkySport pakket en we zijn niet thuis voor de TV op het moment van de wedstrijd kunnen we gebruik maken van de on demand service SkyGo. Ook in dit geval kunnen we vanaf een smartphone, tablet of computer verbinding maken met de officiële Sky-website of de applicatie downloaden in de App Store en Google Play Store. Zodra je toegang hebt tot SkyGo, ga je naar het kanaal Sky Sport Fotball HD of Sky Sport 252. Zodra dit is gebeurd, klik op Play om de live streaming van Napoli-Liverpool te starten en geniet van het spektakel van de Champion League 2018.