Herweck presenteert eigen “Jump & Run”-spel

Van 1 tot 6 september 2017 staat Herweck op de IFA in Berlijn. Dit jaar kan het portfolio, de diensten en producten van de distributeur worden verkend met het “Jump & Run” spel “Herweck Run”.

Dit jaar heeft Herweck voor de IFA 2017 gekozen voor een speciaal soort presentatie. In het computerspel “Herweck Run”, dat speciaal voor de distributeur werd geproduceerd, presenteert deze op speelse wijze zijn portfolio, diensten en producten. Vakbezoekers worden uitgenodigd om het spel live op de stand te spelen en maken, naast informatie over Herweck, kans op dagprijzen.

Bovendien krijgen vakbezoekers de gelegenheid om op de beursstand de volgende Herweck-tools te testen en kennis te maken met nieuwe functies:

  • In het factureringsoverzicht, dat in 2017 opnieuw werd gelanceerd, kan de gebruiker alle bemiddelde contracten voor mobiele en vaste netwerken terugvinden. Het portaal biedt de mogelijkheid om alle commissieoverzichten op elk gewenst moment te bekijken en af te drukken.
  • Met de IMEI-pickingservice kan de vakhandelaar direct contracten afsluiten, zelfs als er geen toestel op voorraad is. Klanten van Herweck kunnen zo commissies veiligstellen die vroeger verloren gingen wanneer het IMEI-nummer ontbrak.
  • De Margecalculator is een hulpmiddel dat is ontworpen om het voor de gespecialiseerde detailhandelaar gemakkelijker te maken om klanten te adviseren, marges te controleren en dagelijks contracten af te sluiten. In overleg met de vakhandel wordt het regelmatig aangepast en geoptimaliseerd aan de wensen van de gebruikers.

Geïnteresseerde vakhandelaren kunnen meer informatie vinden over het IFA-programma van de distributeur onder www.herweck.de/ifa2017. Daar kunnen ook afspraken worden gemaakt met het Herweck beursteam. Herweck verstrekt op afspraak gratis IFA-tickets aan vakhandelaren.

Verder informatie en afspraken kunnen ook worden gemaakt via 06849/9009-110.

Herweck en beurspartners 1&1, Bea-fon, Fujifilm en Plantronics zijn op de IFA te vinden in hal 4.2, stand 120.