Hoe je Tottenham – Inter Milan op tv en gratis streaming kunt kijken

Om 16.00 uur neemt Inter het op tegen Tottenham in de International Champions Cup 2019: ontdek hoe je de wedstrijd op streaming en tv kunt kijken

Inter Milan neemt het op tegen Tottenham in hun laatste wedstrijd van de International Champions Cup 2019. Voor de Nerazzurri nog een wedstrijd van internationaal niveau voor de start van het kampioenschap van 2019-2020. In het zomertoernooi incasseerde de ploeg van Conte twee nederlagen: tegen Manchester United en Juventus. Het team heeft echter een goed spel laten zien en de tactische dictaten van de nieuwe coach omgezet.

Tegen Tottenham zal Inter een team inzetten dat nog “experimenteel” is. De markt is traag en we missen nog steeds de twee spitsen die de club aan de coach van Salento heeft beloofd. Dzeko en Lukaku lijken meer en meer op afstand te komen en de club is op zoek naar een profiel dat voldoet aan de door Conte gewenste eigenschappen. Vandaag spelen Perisic en Esposito in de aanval, een duo dat we waarschijnlijk niet meer zullen zien in de competitie. Tottenham daarentegen zal zijn startopstelling hebben: met nog een week te gaan tot de start van het seizoen, wil Pochettino een generale repetitie houden.

Inter – Tottenham wordt live uitgezonden op Sportitalia HD, kanaal 60 van het digitale ethernet. De wedstrijd zal ook beschikbaar zijn in HbbTv, de nieuwe hybride standaard die interactiviteit mogelijk maakt. Fans van de Nerazzurri kunnen de wedstrijd streamen op de website van Sportitalia.

International Champions Cup, Inter – Tottenham: speelschema

De aftrap van Inter – Tottenham is om 16:00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in Londen.

De waarschijnlijke opstellingen van Inter – Tottenham

Tottenham (4-2-3-1): Lloris; Walker Peters, Alderweireld, Sanchez, Rose; Sissoko, Ndombele; Lucas, Alli, Son; Kane.

Inter (3-5-2): Handanovic; D’Ambrosio, De Vrij, Skriniar; Candreva, Sensi, Brozovic, Barella, Dalbert; Perisic, Esposito.

Waar op tv te zien Inter Milaan – Tottenham

De International Champions Cup-wedstrijd wordt live uitgezonden op Sportitalia HD, kanaal 60 van de digitale ethertelevisie. Voor degenen die een smart-tv hebben aangesloten op het netwerk, is het mogelijk om toegang te krijgen tot interactiviteit en HbbTV om de wedstrijd in high definition te bekijken.

Hoe Inter – Tottenham live te kijken streaming gratis

Als u aan zee bent en geniet van een zonnige dag, kunt u Inter – Tottenham gratis streaming kijken op de website van Sportitalia. Je hoeft geen seizoenskaart te hebben of je te registreren op de website, je hoeft alleen maar een apparaat met een internetverbinding te gebruiken om Inter – Tottenham te streamen.

Om Inter – Tottenham te streamen moet je de browser van je computer of smartphone openen, de URL van de Sportitalia website invoeren en op “Watch streaming” klikken in het Sportitalia HD vakje. Over een paar seconden begint de wedstrijd te streamen.