Erweiterte Software-Suite für UC und CTI

Estos hat das Service Release 1 für ProCall 6 Enterprise freigegeben. De nieuwe functies van de UC- en CTI-softwaresuite omvatten volgens de fabrikant uit Starnberg extra softphone-functies en telefoonsystemen, verbeteringen aan de apps voor iOS en Android, evenals een native client voor macOS.

Gebruikers van de ProCall Enterprise-softphones kunnen nu via de Windows desktop client gebruikmaken van de functies overleg, wacht, wisselgesprek en doorverbinden, doorverbinden vanuit overleg, conferentie met drie partijen, evenals doorverbinden zonder overleg. Met de vorige versie waren bellen, beëindigen, weigeren, in de wacht zetten, doorschakelen en DTMF-kiezen al mogelijk.

Volgens Estos zijn de nieuwe telefoonsystemen waarmee de softphone-functies kunnen worden gebruikt Alcatel-Lucent OXO Connect en OmniPCX Enterprise (OXE), Auerswald COMpact en COMmander, Avaya IP Office, Unify OpenScape 4000 en Innovaphone. Tot nu toe werden de systemen Mitel MiVoice Office 400, Mitel MX-ONE, Panasonic KX-NS series, Panasonic KX-NSX series en Unify OpenScape Business al ondersteund.

Estos heeft ook de apps voor iOS en Android herzien. Deze hebben nu een hogere stabiliteit en bruikbaarheid (iOS CallKit en Android FullScreen Activity). Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om een inkomend gesprek rechtstreeks van een vergrendelde smartphone aan te nemen zonder een extra PIN-code in te voeren. Für die Nutzer von macOS stehe außerdem ein neuer nativer Client für die Nutzung von CTI-Funktionen zur Verfügung.

Estos stellt das Service Release 1 für ProCall 6 Enterprise kostenlos zum Download zur Verfügung. De eerste vereiste is een ProCall 6 Enterprise licentie die al in gebruik is.