Verrassing. Google laat je met Pacman spelen op Google Maps

Voorafgaand aan de verjaardag van April Fool's Day verandert de kaartendienst van Google in een slagveld voor het beroemde spel Ms. Pac-Man

Elk jaar, als het op April Fool's Day gebeurt, wordt Google Maps voor slechts 24 uur geĆ¼pdatet met enkele verrassende en leuke functies. Volgens verschillende geruchten brengt de kaartendienst van Google dit jaar mogelijk een oude klassieker terug. Blijkbaar zullen de kaarten worden omgevormd tot het Ms. Pac-Man spel.

Dit is geen absolute nieuwigheid. In 2015 veranderden ontwikkelaars de dienst in een Pac-Man speeltuin. Deze keer is het de beurt aan Ms. Pac-Man om gebruikers te vermaken. Vraag je je af hoe je het spel moet spelen? Simpel, start de Google Maps app en klik op de roze knop aan de rechterkant, onderaan. Het spel begint niet op je eigenlijke locatie, maar je wordt getransporteerd naar een willekeurig punt in de wereld. Op dat moment veranderen de kaarten in een Pac-Man speeltuin en begint de retro-uitdaging. Het enige probleem is dat het spel erg verslavend is.

Hoe speel je Pac-Man op Google Maps

We hebben vijf levens om zo lang mogelijk aan de geesten te ontsnappen. Deze versie van het spel is gestructureerd op verschillende niveaus en we kunnen ook beslissen om te spelen op de plattegrond van ons huis of kantoor. Of op de kaart van een stad waar we gewoond hebben of die we binnenkort willen bezoeken. Hoewel gezegd moet worden dat sommige mensen teleurgesteld waren omdat ze verwachtten dat Google met iets vernieuwender zou komen voor 1 april dan een herinterpretatie van een paar jaar geleden.

.